27/09/2020
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ | Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 - 22:40

Μοίρασε χαμόγελα ο Ατρόμητος (pics)

Η ομάδα του Περιστερίου επισκέφτηκε το «Χαμόγελο του παιδιού», προσφέροντας ανείπωτη χαρά σε πολλά μικρά παιδιά

Το κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε για άλλη μία φορά ο Ατρόμητος.

Οι «κυανόλευκοι» επισκέφτηκαν την Τετάρτη (11/12) το «Χαμόγελο του παιδιού» στο σπίτι του Περιστερίου, μοιράζοντας μεγάλη χαρά στα μικρά παιδιά.

Η ομάδα των Δυτικών Προαστίων εκπροσωπήθηκε από την Αντιπρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο Κάτια Κοξένογλου, τον team manager Νίκο Λαζαρίδη, τον υπεύθυνο οικονομικού τμήματος Κυριάκο Μαρφαντά, τον υπεύθυνο marketing Σπύρο Μπουλούση, τον υπεύθυνο επικοινωνίας Χρήστο Γαλαριώτη και τους ποδοσφαιριστές Κυριάκο Κιβρακίδη, Γιώργο Μανούσο, Πέτρο Γιακουμάκη, Γιώργο Νταβιώτη και Χρήστο Μανδά.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Ατρόμητος:

«Την καθιερωμένη αλλά και πιο αγαπημένη μας επίσκεψη πραγματοποιήσαμε για μια ακόμα χρονιά στο «Χαμόγελο του παιδιού» στο σπίτι του Περιστερίου δίνοντας μεγάλη χαρά στα μικρά παιδιά.

Η Ατρόμητη οικογένεια εκπροσωπήθηκε από την Αντιπρόεδρο και Διευθύνουσα Σύμβουλο Κάτια Κοξένογλου, τον team manager Νίκο Λαζαρίδη, τον υπεύθυνο οικονομικού τμήματος Κυριάκο Μαρφαντά, τον υπεύθυνο marketing Σπύρο Μπουλούση, τον υπεύθυνο επικοινωνίας Χρήστο Γαλαριώτη και τους ποδοσφαιριστές Κυριάκο Κιβρακίδη, Γιώργο Μανούσο, Πέτρο Γιακουμάκη, Γιώργο Νταβιώτη και Χρήστο Μανδά ενώ μαζί με τους ανθρώπους της ομάδας μας βρέθηκε ο marketing manager των Zakcret, Βασίλης Κωστόπουλος.

Τα στελέχη και οι πάικτες της ομάδας μας έμειναν για αρκετή ώρα στο σπίτι και συνομίλησαν με τα παιδιά και τους υπεύθυνους της δομής ζεσταίνοντας τις καρδιές τους σε αυτές τις γιορτινές μέρες ενώ έδωσαν και ραντεβού για κάποιο μελλοντικό παιχνίδι της ομάδας όπου τα παιδιά θα παρακολουθήσουν από κοντά τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας.

Ο Ατρόμητος υποστηρίζει σε συχνή βάση το σπίτι του Χαμόγελου στο Περιστέρι, με την εορταστική επίσκεψη των Χριστουγέννων να αποτελεί μια επιπρόσθετη πράξη αγάπης για τα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Εκτός από την επίδειξη της αγάπης μας, μοιράσαμε σε όλα τα παιδιά ρούχα, ηλεκτρικές συσκευές και παιχνίδια για να περάσουν ακόμα καλύτερα τις εορταστικές μέρες.

Η κα. Κοξένογλου παρέλαβε από τα μικρά παιδιά μια πανέμορφη κάρτα την οποία ετοίμασαν για την ομάδα μας και η οποία θα τοποθετηθεί σε περίοπτη θέση στα γραφεία του Ατρομήτου για να μας θυμίζει τις αληθινές και εγκάρδιες ευχές τους.

Η επίσκεψη του Ατρόμητου στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ενισχύθηκε από τους χορηγούς της ομάδας μας, Zakcret sports, Public και NIKE, τους οποίους θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε».

Μοιραστείτε το: