13/08/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 - 20:13

Εκδικάστηκε η έφεση του Ολυμπιακού

Την Παρασκευή (13/12) αναμένεται η απόφαση * «Τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ πετούσαν μπουκάλια», είπε ο δικηγόρος των «ερυθρόλευκων» Γιάννης Χατζησαββάογλου

To απόγευμα της Τετάρτης (13/12) εκδικάστηκε η έφεση του Ολυμπιακού στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ σχετικά με την πρωτόδικη ποινή αποκλεισμού της έδρας του για δύο αγωνιστικές για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο δικηγόρος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ Γιάννης Χατζησαββάογλου ανέφερε ότι πρόκειται για «πρωτοφανή κατασκευή τιμωρίας», λέγοντας σχετικά: «Η απόφαση του πρωτοβάθμιου οργάνου είναι μια πρωτοφανής κατασκευή. Τιμωρούμαστε για στοιχεία που δεν αναφέρονται στα δύο κύρια αποδεικτικά μέσα (σ.σ. φύλλο αγώνα και έκθεση παρατηρητή).

Ο αστυνομικός διευθυντής φώναξε τον παρατηρητή και του είπε για τον τραυματισμό αστυνομικού. Είναι κατά δήλωσή του αστυνομικού διευθυντή, δεν το είδε ο παρατηρητής με τις δικές του αισθήσεις. Δεν μπορεί να ληφθεί υπόψη η έκθεση της αστυνομίας για γεγονός που δεν αναφέρεται στην έκθεση του παρατηρητή. Δεν μπορεί ο παρατηρητής να μνημονεύει γεγονός που δεν παρατήρησε, δεν διαπίστωσε ο ίδιος. Δεν πρέπει να λάβετε καν υπ' όψη την αναφορά του. Ο τραυματισμός είναι ως μη γενόμενος».

Και πρόσθεσε: «Ο ΠΑΟΚ κατέβηκε με σκοπό να δημιουργήσει επεισόδια. Τα μέλη της αποστολής πετούσαν μπουκάλια. Η πόρτα ήταν στο στάδιο της επισκευής, δεν προλάβαμε να την φτιάξουμε, ενώ τα λεωφορεία και των δύο ομάδων σταμάτησαν έξω από την είσοδο.

Σας προτρέπω να δείτε τα βίντεο που κυκλοφόρησαν, τα μέλη της αποστολής του ΠΑΟΚ ήταν ευχαριστημένα από τη φιλοξενία».

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ήταν παρών για να καταθέσει ως μάρτυρας ο γ' αντιπρόεδρος και επιχειρησιακός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς, όμως δεν του επετράπη να προχωρήσει σε κατάθεση, καθώς το δικαστήριο δεν το έκρινε απαραίτητο.

Οι Πειραιώτες κατέθεσαν υπόμνημα και η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί έως την Παρασκευή (13/12).

Μοιραστείτε το: