04/08/2020
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ | Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019 - 00:44

Το «ευχαριστώ» του Χιμένεθ στον Αστέρα Τρίπολης

Τι έγραψε στα social media o Ισπανός προπονητής

Παρελθόν αποτελεί εδώ και λίγες ημέρες ο Μπόρχα Χιμένεθ για τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Ισπανό τεχνικό να μην κρατά κακία για το «διαζύγιο», όπως φαίνεται.

Σε μήνυμά του, λοιπόν, τη Δευτέρα (9/12) στα social media ευχαρίστησε άπαντες για τη συνεργασία, τονίζοντας ότι απεκόμισε πολλές εμπειρίες που θα του φανούν πολύ χρήσιμες στο μέλλον.

Αναλυτικά: «Καλησπέρα! Όπως πολλοί από εσάς γνωρίζετε δεν είμαι πια προπονητής στον Αστέρας Τρίπολης. Φεύγω με την αίσθηση ότι έχουμε δώσει το μέγιστο. Έχουν περάσει 6 πολύ έντονοι μήνες εργασίας και μάθησης μέχρι και την τελευταία μέρα. Φεύγω με τη βαλίτσα γεμάτη εμπειρίες που θα με κάνουν καλύτερο για το μέλλον.

Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες για την εμπιστοσύνη τους από την πρώτη μέρα και την επιμονή τους. Για την κατανόηση του ποδοσφαίρου όπως τους ζήτησα και την προσπάθεια που έχουν καταβάλει για βελτίωση σε κάθε προπόνηση. Θα θυμάμαι πάντα τα τελευταία λεπτά που ζήσαμε μαζί, γιορτάζοντας τα γκολ που μας έδωσαν τη νίκη.

Ευχαριστώ τους ιδιοκτήτες για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, και ειδικά τον Νίκο, τον τεχνικό διευθυντή. Γενικά, όλους τους εργαζόμενους του συλλόγου για το πώς μου διευκόλυναν τη ζωή αυτούς τους μήνες. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου για το πάθος που δείχνατε 24 ώρες την ημέρα, τον Isma και τον Alex. Για όλη την αγάπη, για το σεβασμό και την αναγνώριση του έργου μας, από σήμερα θα έχετε ακόμα έναν οπαδό.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους μάνατζερ και όλους όσοι μου στέλνετε μηνύματα αγάπης. Τώρα είναι η στιγμή να αποσυρθώ μερικές ημέρες και να προετοιμαστώ για το μέλλον. Οι αλλαγές είναι προκλήσεις που ανοίγουν την πόρτα σε νέες ευκαιρίες».

Μοιραστείτε το: