09/07/2020
ΞΑΝΘΗ | Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 - 21:34

Κόλτσης: «Παίξαμε ακριβώς όπως με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ...»

Παραδέχθηκε ο υπηρεσιακός προπονητής της Ξάνθης την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ

Για 80 λεπτά άντεξε στην Τούμπα η Ξάνθη, έχασε τελικά από τον ΠΑΟΚ και ο Γιώργος Κόλτσης παραδέχθηκε στη συνέντευξη Τύπου ότι επικράτησαν δίκαια οι «ασπρόμαυροι».

Παράλληλα, ο υπηρεσιακός τεχνικός των ακριτών είπε ότι η ομάδα του έπαιξε όπως ακριβώς είχε παίξει κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

«Η τύχη ήταν με το μέρος μας για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά κάποια στιγμή δεν μας χαμογέλασε και δεν μπορέσαμε να πάρουμε τίποτα από το παιχνίδι απέναντι σ' έναν πάρα πολύ καλό ΠΑΟΚ, που μας πίεσε σε μεγάλο χρονικό διάστημα του αγώνα.

Γνωρίζαμε ότι το παιχνίδι είναι δύσκολο, θέλαμε να διεκδικήσουμε όποιες πιθανότητες είχαμε. Τα παιδιά προσπάθησαν πάρα πολύ. Δεν αλλάξαμε τακτική και φιλοσοφία. Παίξαμε ακριβώς όπως με τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ. Με την ίδια τακτική. Όμως, σήμερα δεν αντέξαμε. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια.

Η συνέχεια του πρωταθλήματος είναι δύσκολη. Σήμερα τελείωσε ο πρώτος γύρος και ξεκινάει ο δεύτερος. Η ομάδα πήρε έναν καλό και αξιόλογο προπονητή, τον κ. Παράσχο, και εμείς θα είμαστε εδώ για να τον στηρίξουμε», δήλωσε ο Κόλτσης.

Μοιραστείτε το: