24/09/2020
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019 - 18:54

Τρίποντο παραμονής στην κορυφή, ο μονόδρομος του Απόλλωνα Σμύρνης

Μέσα στους 19 της αποστολής για το ματς με την Α.Ε. Καραϊσκάκης ο Κύργιας, αλλά όχι ο Ιριτιέρ…

Αποκλειστικά τη νίκη, που θα τον διατηρήσει μόνο πρώτο στη Σούπερ Λίγκα 2 κυνηγά κόντρα στην Α.Ε. Καραϊσκάκης ο Απόλλων Σμύρνης την Κυριακή (8/12 - 15.00) στη Ριζούπολη στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας.

Τρίποντο παραμονής στην κορυφή, για το οποίο ο Νίκος Παπαδόπουλος πήρε αρχικά στην αποστολή 19 ποδοσφαιριστές μέσα στους οποίους είναι ο Κύργιας, που ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του, αλλά όχι και τον Ιριτιέρ, που προτιμήθηκε τελικά να προφυλαχθεί… Από εκεί και πέρα, εκτός έμειναν όπως αναμενόταν και οι ανέτοιμοι Χουχούμης και Κυριακίδης.

Συγκεκριμένα, μετά την ολοκλήρωση της προετοιμασίας της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» για την αναμέτρηση με τους Αρτινούς ο έμπειρος προπονητής συμπεριέλαβε στην αποστολή τους: Χουάντερσον, Αναγνωστόπουλο, Μπαστιάνο, Βάρκα, Μπεντινέλι, Ζησόπουλο, Μπλάζιτς, Λαγό, Κύργια, Ρώσση, Πατράλη, Λαρέα, Παυλίδη, Βαφέα, Βιτλή, Αγρόδημο, Καραγκούνη, Μαρκόφσκι και Βουό.

Τέλος, να σημειωθεί τα εκδοτήρια της Ριζούπολης θα είναι ανοιχτά από τις 12 το μεσημέρι έξω από τις θύρες 1 και 3 με τις τιμές των εισιτηρίων να είναι στα 10 ευρώ (5 ευρώ για παιδιά μέχρι 15 ετών), εκτός από τα επίσημα, που είναι ακριβότερα.

Μοιραστείτε το: