04/08/2020
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 - 20:27

Απόλλων Σμύρνης: Εντάξει Κύργιας, Ιριτιέρ, αργεί τελικά ο Κυριακίδης…

Δεν προλαβαίνει ούτε το ματς με την Α.Ε. Καραϊσκάκης ο Χουχούμης

Ανάμικτα είναι τα συναισθήματα στον Απόλλωνα Σμύρνης αναφορικά με το ιατρικό δελτίο και μοιραία ο «πονοκέφαλος» δεν περνά για τον Νίκο Παπαδόπουλο… Και αυτό διότι τα δεδομένα με τους τραυματίες έχουν και καλές και κακές ειδήσεις.

Συγκεκριμένα στα θετικά τόσο ο Μιχάλης Κύργιας όσο και ο Χαβιέρ Εντουάρντο Ιριτίερ μπήκαν σε φουλ ρυθμούς προπόνησης την Πέμπτη (5/12) και πλέον υπολογίζονται κανονικά για το κυριακάτικο (8/12) εντός έδρας ματς κόντρα στην Α.Ε. Καραϊσκάκης στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της SL2.

Αντίθετα αρνητική εξέλιξη υπάρχει με τον Παύλο Κυριακίδη (ΦΩΤΟ). Ο έμπειρος άσος της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» αν και είχε ξεκινήσει προπονήσεις, αλλά προφυλασσόταν από τα ματς, δείχνει ακόμα αρκετά ευαίσθητος στο σημείο του τραυματισμού του και για αυτό υποχρεωτικά θα μείνει εκτός για να αποφορτιστεί. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η επάνοδος του Κυριακίδη θα αργήσει και η κατάσταση του αναμένεται να επανεκτιμηθεί τουλάχιστον σε μία εβδομάδα…

Από την άλλη ανέτοιμος είναι ακόμα ο Διαμαντής Χουχούμης και επίσης θα είναι σίγουρα απών από την αναμέτρηση της Ριζούπολης με τους Αρτινούς.

Μοιραστείτε το: