05/08/2020
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ | Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 - 22:17

Δωρεάν εισιτήρια σε ειδικές κατηγορίες για τέσσερις παραστάσεις στο θέατρο «Άλφα»

Για άνεργους, συνταξιούχους και φοιτητές

Τη δυνατότητα να απολαύσουν τέσσερις παραστάσεις του θεάτρου «Άλφα» δωρεάν θα έχουν στη διάρκεια των εορτών άνεργοι, συνταξιούχοι και φοιτητές.

Το θέατρο «Άλφα» προχωρά σε μια όμορφη κίνηση, αφού θα διαθέσει 200 δωρεάν εισιτήρια για όλους εκείνους και εκείνες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να παρακολουθήσουν παραστάσεις.

«Ως ένα ελάχιστο δείγμα αλληλεγγύης στους συνανθρώπους μας που βιώνουν το σκληρό πρόσωπο της ανεργίας και της οικονομικής ανέχειας, ανοίγει τις πόρτες του για να παρακολουθήσουν όποια θεατρική μας παράσταση επιθυμούν, εντελώς δωρεάν», σημειώνεται.

Οι πρώτοι 200 άνεργοι, συνταξιούχοι και φοιτητές θα έχουν δωρεάν είσοδο στις παρακάτω παραστάσεις:

ΠΕΜΠΤΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: «Όταν η Κάλλας συνάντησε τη Μονρόε» στις 20:00

Mετά την περσινή μεγάλη επιτυχία η παράσταση «Όταν η Κάλλας συνάντησε τη Μονρόε» ανεβαίνει και πάλι στη σκηνή του Θεάτρου Άλφα.Μια κωμικοτραγική συνάντηση δυο γυναικών που μοιάζουν να μην έχουν τίποτα να πουν και θα πουν τα πάντα. Θα συναντηθούν, θα μιλήσουν, θα εξομολογηθούν, θα τσακωθούν, θα φωνάξουν, θα κλάψουν, θα γελάσουν. Συγγραφή Κειμένου: Σταματοπούλου Δανάη, Τζελέπη Αναστασία.

Ερμηνεύουν: Σταματοπούλου Δανάη, Τζελέπη Αναστασία.

Σκηνοθεσία: Άρτεμις Γρύμπλα, Κωνσταντίνος Μπιμπής.

ΠΕΜΠΤΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: «Οι κάτω απ’ τ’ αστέρια» στις 21:30

Μετά την επιτυχία σε Λονδίνο και Άμστερνταμ, τα δεκάδες sold out σε παραστάσεις στη σκηνή του Θεάτρου Άλφα και πολλά sold out σε διάφορες πόλεις της περιφέρειας, τις διθυραμβικές κριτικές κοινού και κριτικών, ο μεγάλος, αγνός και εφηβικός έρωτας της Μενίτας και του Νικολή, του Νικολή και της Μενίτας, επιστρέφει κάτω από τα αστέρια του Θεάτρου Άλφα για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Κείμενο: Τηλέμαχος Τσαρδάκας. Ερμηνεύουν: Λίλα Μπακλέση, Κωνσταντίνος Μπιμπής, βραβευμένος με Χορν. Σκηνοθεσία: Άρτεμις Γρύμπλα, Λίλα Μπακλέση, Κωνσταντίνος Μπιμπής.

ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: «Ο Πατέρας» στις 19:00

«Ο Πατέρας» του Σουηδού δραματουργού Αυγούστου Στρίντμπεργκ ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Άκι Βλουτή με τον ίδιο και την Δήμητρα Χατούπη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, σε παραγωγή της Εταιρείας Συν-Επί. Το έργο, γραμμένο το 1887, περιγράφει σε πρώτο επίπεδο την συγκρουσιακή σχέση ενός ζευγαριού, με αφορμή μια διαφωνία ως προς την ανατροφή και τον τόπο διαμονής της κόρης τους.

ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ: «Μαρίκα Κοτοπούλη – Το Αγρίμι» στις 21:00

Η Μαρίκα Κοτοπούλη, η μεγάλη ιέρεια του θεάτρου, η παθιασμένη, η ασυμβίβαστη, η ελεύθερη γυναίκα, το γεννημένο «αγοροκόριτσο», το ΑΓΡΙΜΙ, ανεβαίνει στη σκηνή του Θεάτρου Άλφα και τα λέει όλα έξω από τα δόντια.

Μιλάει για τον μεγάλο και παθιασμένο της έρωτα με το Ίωνα Δραγούμη, τις αδυναμίες της, τα πάθη της, αυτοσαρκάζεται, καταριέται, βρίζει, πάσχει. Κείμενο: Δήμητρα Παπαδήμα. Σκηνοθεσία: Δήμητρα Παπαδήμα - Γιάννης Μποσταντζόγλου. Ερμηνεία: Δήμητρα Παπαδήμα

Μαζί της ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Απαραίτητη τηλεφωνική κράτηση στο ταμείο του θεάτρου 210 5221444 & 2105238742. Θέατρο Άλφα, Πατησίων 37, Αθήνα

Μοιραστείτε το: