24/09/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 - 16:26

Πληρώνουν Εθνικός και Μετέωρα, απαλλάχθηκε η Κηφισιά

Έξι μήνες στο... ψυγείο ο Ντάτσιος

Το χέρι στην τσέπη καλούνται να βάλουν Εθνικός και Μετέωρα. Όπως έγινε γνωστό την Πέμπτη (5/12), η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε την ομάδα του Πειραιά με 250 ευρώ για τα όσα έγιναν στο ματς με τον Ακράτητο.

Πρόστιμο 1.000 ευρώ επιβλήθηκε στα Μετέωρα για τον αγώνα με τον Πιερικό.

Αντίθετα, απαλλάχθηκε η Κηφισιά και ο γενικός αρχηγός της.

Επίσης, έξι μήνες μακριά από τους ορισμούς των παρατηρητών θα μείνει ο Κωνσταντίνος Ντάτσιος για το αδίκημα το οποίο φέρεται ότι τελέστηκε στο Εθνικός-Ακράτητος.

Αναλυτικά οι αποφάσεις: «Η Πειθαρχική Επιτροπή, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο  Εθνικός ΟΦΠΦ χρηματική ποινή ύψους 250 ευρώ για πειθαρχικό αδίκημα που φέρεται ότι τελέσθηκε στις 16/11/2019, στον αγώνα της Γ΄  Εθνικής Κατηγορίας Εθνικός ΟΦΠΦ-Ακράτητος.

Απαλλάσσει τους εγκαλούμενους Κηφισιά ΑΕ και Αθ. Ντεληφιλιππίδη, γενικό αρχηγού του ως άνω σωματείου από την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό πειθαρχική παράβαση που φέρεται ότι τελέσθηκε στον αγώνα Γ΄  Εθνικής Κατηγορίας Κηφισιά-Θύελλα στις 16/11/2019.

Επιβάλλει στο σωματείο ΑΣ Μετέωρα συνολική χρηματική ποινή ύψους χιλίων (1.000) ευρώ για πειθαρχικές παραβάσεις στον αγώνα Γ΄  Εθνικής Κατηγορίας Μετέωρα-Πιερικός στις 16/11/2019.

Επιβάλλει στον κ. Κωνσταντίνο Ντάτσιο την πειθαρχική ποινή της εξαίρεσής του από τον ορισμό του ως Παρατηρητή Αγώνων για χρονικό διάστημα έξι (6) μηνών, για αδίκημα το οποίο φέρεται ότι τελέστηκε στις 28.11.2019, στον αγώνα Γ΄  Εθνικής Κατηγορίας Εθνικός-Ακράτητος».

Μοιραστείτε το: