30/09/2020
ΚΑΛΑΜΑΤΑ | Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 - 00:32

Θεοδοσιάδης: «Ανταποκριθήκαμε στη μεγάλη πίεση της ΑΕΛ»

Ο προπονητής της Καλαμάτας στάθηκε στην εξαιρετική αμυντική λειτουργία της ομάδας του

Η Καλαμάτα πήρε μία τεράστια πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδος την Τετάρτη (4/12) απέναντι στην ΑΕΛ.

Ο προπονητής της «Μαύρης Θύελλας» ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ότι περίμενε την πίεση της ΑΕΛ, σημειώνοντας ότι η ομάδα του ανταποκρίθηκε σωστά στο αμυντικό κομμάτι.

Επίσης τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να ανασυνταχθεί καθώς σε 48 ώρες αντιμετωπίζει τα Τρίκαλα για την Football League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου:

«Ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι για εμάς κόντρα σε μία ομάδα που έχει πραγματοποιήσει μία εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Super League έως τώρα. Ξέραμε πως θα δεχθούμε μεγάλη πίεση στο σημερινό ματς.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Εμείς όμως έχουμε το μυαλό μας στο πρωτάθλημα και στο ματς κόντρα στα Τρίκαλα που είναι σε 48 ώρες. Πρέπει λοιπόν να ανασυνταχθούμε.

Σήμερα ξέραμε πως θα δεχθούμε μεγάλη πίεση από την ΑΕΛ κι ανταποκριθήκαμε σωστά αμυντικά όπως και ήταν βασικό μας μέλημα για να κρατήσουμε χαμηλά το σκορ. Και ήταν σημείο κλειδί για εμάς.

Είμαστε στην Ελλάδα και πρέπει κάπως το πρόγραμμα να το ελέγχουν. Εμείς είμαστε σε μία μικρότερη κατηγορία και έχουμε κάνει δύο ταξίδια σε μικρό χρονικό διάστημα. Δεν μπορούμε μέσα σε 48 ώρες να ανταπεξέλθουμε είναι πολύ δύσκολο».

Μοιραστείτε το: