13/08/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 - 17:17

Σούπερ Λίγκα 1 για το θέμα Ξάνθης - ΠΑΟΚ: Επιβεβλημένη η άμεση εξέταση της υπόθεσης

Πήρε θέση η διοργανώτρια μετά την επίσημη καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για παραβίαση του νόμου περί πολυϊδοκτησίας

Έκανε το σωστό και πήρε θέση ο διοικητικός φορέας της Σούπερ Λίγκας 1… Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος τοποθετήθηκε αναφορικά με το μέγα θέμα, που έχει ανακύψει μετά τις αποκαλύψεις του τηλεοπτικού σταθμού One για τις σχέσεις Ξάνθης - ΠΑΟΚ και την επίσημη καταγγελία της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί παραβίασης του νόμου περί πολυϊδιοκτησίας ποδοσφαιρικών ομάδων.

Η Σούπερ Λίγκα 1, λοιπόν την Τετάρτη (4/12) επισήμανε ότι είναι επιβεβλημένη η άμεση εξέτασης της όλης υπόθεσης από την ΕΕΑ.

Αναλυτικά, η διοργανώτρια ξεκαθαρίζει τα εξής: «Είναι αυτονόητο πως η SuperLeague, θεωρεί επιβεβλημένη την άμεση εξέταση της υπόθεσης από το αρμόδιο θεσμικά όργανο της Πολιτείας, σύμφωνα με τη νομοθεσία.

Η όποια απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ανεξαρτήτως ετυμηγορίας, θα πρέπει να ανακοινωθεί ταχύτατα, μετά την διερεύνηση των στοιχείων όλων των πλευρών, ώστε να μη μείνει το παραμικρό ερωτηματικό στην κοινή γνώμη».

Μοιραστείτε το: