06/06/2020
Μπάσκετ | Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 - 18:54

Ξανθόπουλος: «Η ΑΕΚ μου χρωστάει ακόμα μισθούς και πριμ από πέρυσι και πρόπερσι»

Ο 34χρονος γκαρντ θα καταφύγει στα δικαστήρια για να διεκδικήσει τα δεδουλευμένα του όπως γνωστοποίησε με γραπτή του δήλωση

Ο Βασίλης Ξανθόπουλος εξέδωσε ανακοίνωση τη Δευτέρα (2/12), με την οποία έκανε γνωστό πως προτίθεται να πάει την ΑΕΚ στα δικαστήρια για να διεκδικήσει μισθούς και πριμ από πέρυσι και πρόπερσι, τους οποίους του χρωστάει ακόμη η Ένωση.

Ο ίδιος έκανε λόγο για «κατάσταση που έχει φτάσει στο απροχώρητο» από την πλευρά της ΑΕΚ, ενώ ξεκαθάρισε πως ο λόγος που δημοσιοποιεί τα γεγονότα μέσω της γραπτής του δήλωσης είναι επειδή έχει κάνει δεκάδες προσπάθειες και πολλές επίσης ο εκπρόσωπός του για να επικοινωνήσουν με την διοίκηση και όλες έχουν αποβεί άκαρπες, καθώς η πλευρά της ΑΕΚ δεν απαντάει ούτε στα τηλέφωνα.

Ο 34χρονος γκαρντ, ο οποίος σήμερα αγωνίζεται στο Περιστέρι, φόρεσε τη φανέλα της Ένωσης για δύο χρόνια, το διάστημα 2017-19 και κατέκτησε τρεις τίτλους μαζί της (Κύπελλο Ελλάδας, Basketball Champions League και Διηπειρωτικό Κύπελλο).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βασίλη Ξανθόπουλου:

«Στα 18 χρόνια που είμαι επαγγελματίας αθλητής, πρώτη φορά βρίσκομαι σε τόσο δυσάρεστη θέση, ώστε να αναγκαστώ να βγάλω μια τέτοια ανακοίνωση!

Όπως έχω δηλώσει πολλές φορές και δημοσίως, πέρασα δύο πολύ όμορφα και επιτυχημένα χρόνια στην ΑΕΚ. Δυστυχώς, όμως, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο σε ό,τι αφορά τις οφειλές της ΑΕΚ προς το πρόσωπό μου.

Η ομάδα μου χρωστάει ακόμα το πριμ από την κατάκτηση του FIBA BCL από πρόπερσυ και μισθούς και πριμ από πέρυσι. Το συμβόλαιό μου έληξε τον Ιούνιο και όλον αυτό τον καιρό δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ από τα χρωστούμενα.

Ο ίδιος έχω κάνει δεκάδες προσπάθειες και πολλές επίσης ο εκπρόσωπός μου για να επικοινωνήσω με την διοίκηση, έστω για έναν διακανονισμό, και όλες έχουν αποβεί άκαρπες, ούτε καν απαντούν στο τηλέφωνο!

Με αυτά τα δεδομένα, με λύπη αναγκάζομαι να καταφύγω στα δικαστήρια για να διεκδικήσω τα χρήματα που έχω δουλέψει.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ».

Μοιραστείτε το: