Επί τάπητος τέθηκε το ζήτημα των αποδεσμεύσεων εν όψει Ιανουαρίου * Από Τρίτη (3/12) ξεκινάει η προετοιμασία των «κίτρινων» για το ματς με τον Ατρόμητο
Ο Άρης έμεινε στο 0-0 με τη Λαμία την Κυριακή (1/12) στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 1.
Οι «κίτρινοι» άφησαν πίσω τους το ματς με τους Φθιώτες και έστρεψαν το βλέμμα τους στον αγώνα της Κυριακής (8/12) με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Η Δευτέρα (2/12) ήταν ημέρα αποφόρτισης μετά το ματς με τη Λαμία, με τους «κίτρινους» να επανέρχονται από την Τρίτη (3/12) στις προπονήσεις στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους εν όψει του αγώνα με την ομάδα των Δυτικών Προαστίων.
Στο μεταξύ, Θόδωρος Καρυπίδης και Άγγελος Χαριστέας συναντήθηκαν τη Δευτέρα στα γραφεία της ΠΑΕ.
Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τα μεταγραφικά ζητήματα του Ιανουαρίου, ενώ σε πρώτο πλάνο έθεσαν το ζήτημα των αποδεσμεύσεων.
Ο Μίχαελ Ένινγκ τις επόμενες ημέρες θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις και θα προχωρήσει στις κατάλληλες εισηγήσεις στη διοίκηση για να… τρέξουν όλα τα ανοικτά ζητήματα.