07/06/2020
ΓΓΑ | Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 - 13:06

Υφυπουργείο - ΦΙΦΑ - ΟΥΕΦΑ: Καταδίκη σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό και αναβολή συνεδρίασης...

Kρούουν τον κώδωνα του κινδύνου ότι οι ενέργειες αυτές μπορεί να προκαλέσουν «δυσμενείς συνέπειες στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Πόλεμος... Λευτέρης Αυγενάκης, ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ εξέδωσαν τη Δευτέρα (2/12) κοινή ανακοίνωση μέσω της οποίας καταδικάζουν τη στάση ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, σημειώνοντας ότι τέτοιες ενέργειες μπορεί να προκαλέσουν «δυσμενείς συνέπειες στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Μάλιστα, γίνεται λόγος για περιστατικά κατά του υφυπουργού αθλητισμού από αξιωματούχους του ΠΑΟΚ πριν και μετά το ματς, αλλά και αναφορά σε αυτά κατά των αντιπροσώπων ΦΙΦΑ και ΟΥΕΦΑ από αξιωματούχους του Ολυμπιακού μετά το ντέρμπι.

Στο πλαίσιο αυτό αναβλήθηκε και η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα συνεδρίαση της Steering Committee.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Έπειτα από τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον αγώνα Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, καθώς και τα περιστατικά κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού από αξιωματούχους του ΠΑΟΚ πριν και μετά το ματς, αλλά και εκείνα κατά των αντιπροσώπων της FIFA και της UEFA από αξιωματούχους του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του παιχνιδιού, αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Steering Committee, που είχε προγραμματιστεί για σήμερα.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε μετά από διαβουλεύσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού με τη FIFA και την UEFA. Η FIFA, η UEFA και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, καταδικάζουν με τον πιο δυνατό τρόπο κάθε ενέργεια που μπορεί να προκαλέσει δυσμενείς συνέπειες στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Μοιραστείτε το: