07/06/2020
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Δευτέρα 2 Δεκεμβρίου 2019 - 11:40

Ποντένσε: «Οι διαιτητές δεν έχουν το κουράγιο να δίνουν αυτά που δικαιούμαστε»

Αιχμές του άσου του Ολυμπιακού για τη διαιτησία

Πολλά παράπονα έχει ξανά από τη διαιτησία ο Ολυμπιακός, αυτή τη φορά στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αυτό είπε και ο Ντάνιελ Ποντένσε μετά το ματς, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «οι διαιτητές δεν έχουν το κουράγιο να δίνουν αυτά που δικαιούμαστε».

Ο άσος των Πειραιωτών στάθηκε ιδιαίτερα στη φάση του πέναλτι, ενώ παραδέχθηκε ότι η στάση των αντιπάλων τους εκνεύρισε.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε, είχαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά από ότι φαίνεται έχουμε και άλλον έναν αντίπαλο εκτός από τον αντίπαλό μας. Οι διαιτητές δεν έχουν το κουράγιο να δίνουν αυτά που δικαιούμαστε μέσα στα παιχνίδια μας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό. Σε πολλά από τα παιχνίδια μας, ενώ δίνουν πολλά φάουλ και εναντίον μας έξω από την περιοχή, όταν πρέπει να τα δώσουν σε εμάς δεν τα δίνουν. Δεν είναι η πρώτη φορά.

Πρέπει να κάνουμε καλύτερα πράγματα και να στηριζόμαστε περισσότερο στον εαυτό μας γιατί οι διαιτητές, όταν παίζουν απέναντί μας, δεν έχουν το κουράγιο να δώσουν αυτά που πρέπει να δώσουν γιατί είναι ξεκάθαρο, ότι ο αντίπαλος ήρθε από πίσω μου, με χτύπησε και έπρεπε να δοθεί πέναλτι.

Ένα τέτοιο παιχνίδι είναι λογικό να σου δημιουργεί νεύρα. Όταν η ομάδα προσπαθεί συνεχώς και δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά οι παίκτες των αντιπάλων πέφτουν κάτω, οι διαιτητές σφυρίζουν ασταμάτητα και δεν σου δίνουν αυτά που πρέπει, τότε είναι λογικό να έρχονται και τα νεύρα».

Μοιραστείτε το: