09/08/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 - 16:39

Ενεργοποιούνται τρία -3 με περίοδο... χάριτος για την Κέρκυρα

Για οφειλές σε Σανδραβέλη, Θεοδωράκη και Τουράμ * Λήξαν το θέμα Ντέλετιτς

Σφίγγει ο κλοιός για την Κέρκυρα... Όπως γνωστοποίησε την Παρασκευή (29/11) το Διαιτητικό Δικαστήριο, ενεργοποιούνται τρία -3 για τους Φαίακες για οφειλές σε πρώην παίκτες τους.

Πρόκειται για τις περιπτώσεις των Δημήτρη Σανδραβέλη, Δημήτρη Θεοδωράκη και Ροτζέριο Τουράμ (ΦΩΤΟ), με τη νησιωτική ομάδα να έχει περιθώριο λίγων ημερών να ρυθμίσει τις υποθέσεις και να τη γλιτώσει.

Αντίθετα, λήξαν θεωρείται το θέμα του Μίλος Ντέλετιτς για την ΑΕΛ, αφού οι «βυσσινί» τον εξόφλησαν.

Αναλυτικά οι αποφάσεις: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου έλαβε, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, τις ακόλουθες αποφάσεις.

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Α.Ο. Κασσιόπη Π.Α.Ε. την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 138/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, Δημητρίου Σανδραβέλη του Ευθυμίου, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 339/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Α.Ο. Κασσιόπη Π.Α.Ε. την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 139/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, Δημητρίου Θεοδωράκη του Βασιλείου κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 337/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως.

Καταργεί τη δίκη που ανοίχθηκε με την από 11-11-2019 και με αριθμ. πρωτ. ΕΠΟ 39041/11-11-2019 αίτηση του αιτούντος Μίλος Ντέλετιτς του Μιομίρ.

Ενεργοποιεί σε βάρος της καθής η αίτηση Α.Ο. Κασσιόπη Π.Α.Ε. την επιβληθείσα με την υπ’ αριθμ. 148/2019 απόφαση του παρόντος Δικαστηρίου ποινή της αφαιρέσεως τριών (3) βαθμών, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή, Ροτζέριο Κονσεϊσάο Ντο Ροζάριο του Εντμούντο κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 324/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από της επομένης ημέρας της κοινοποιήσεως της παρούσας αποφάσεως».

Μοιραστείτε το: