08/08/2020
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 - 12:09

Περιμένει παρέμβαση της κυβέρνησης για την ΕΠΟ ο Ολυμπιακός

Ο Μώραλης τόνισε μετά τη συνάντηση με τον Αυγενάκη ότι θα πρέπει να πάρει θέση για το οικονομικό

Συνάντηση με τον Λευτέρη Αυγενάκη είχαν την Παρασκευή (29/11) άνθρωποι του Ολυμπιακού, μετά το αίτημα που είχαν καταθέσει μέσω επιστολής στα μέσα Νοεμβρίου.

Στη συνάντηση τέθηκαν επί τάπητος όλα τα μείζονα θέματα του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπως η διαιτησία, η ΕΠΟ, το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας 1 και τα οικονομικά.

Το παρών εκ μέρους του Ολυμπιακού έδωσαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Μώραλης, ο τρίτος αντιπρόεδρος Κώστας Καραπαπάς και η γενική διευθύντρια Λίνα Σουλούκου.

Αποχωρώντας, ο πρόεδρος των «ερυθρολεύκων» τόνισε ότι πλέον περιμένουν την παρέμβαση της κυβέρνησης σε ΕΠΟ και ΚΕΔ στα θέματα αρμοδιότητάς της, όπως είναι το οικονομικό.

«Επισκεφτήκαμε τον κύριο υφυπουργό μαζί με την κα Σουλούκου και τον κύριο Καραπαπά σε συνέχεια της επιστολής που είχαμε κάνει πριν από 15 ημέρες και στην οποία είχαμε αναπτύξει τις θέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός, σε σχέση με τη λειτουργία της ΕΠΟ και της ΚΕΔ η οποία κατά τη γνώμη μας δεν κινείται στη σωστή κατεύθυνση. Τρεις ενότητες ήταν στην επιστολή μας, η μία αφορά τα οικονομικά της Ομοσπονδίας, η άλλη αφορά το κομμάτι της λειτουργίας της ΚΕΔ και της διαιτησίας και η άλλη των κλήσεων για δηλώσεις παραγόντων. Αυτές είναι οι ενότητες, τις θέσαμε στον υφυπουργό αναλυτικά.

Χαιρόμαστε και είμαστε ικανοποιημένοι γιατί σε συνέχεια της επιστολής είδαμε να παρεμβαίνει η ΦΙΦΑ και η ΟΥΕΦΑ και να ασχολείται από το θέμα και να ζητάει από την ΕΠΟ σχετικές απαντήσεις και περιμένουμε την παρέμβαση της κυβέρνησης, στα θέματα της αρμοδιότητας της, όπως είναι το οικονομικό», σημείωσε ο Μώραλης.

 

Μοιραστείτε το: