04/08/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019 - 23:40

Ζητά απαντήσεις από ΕΠΟ και ΚΕΔ η FIFA για τις κατηγορίες του Ολυμπιακού

Η Παγκόσμια Συνομοσπονδία απέστειλε email, με το οποίο κοινοποίησε την επιστολή των Πειραιωτών, αποσκοπώντας στο να μάθει τη θέση τους σχετικά τα όσα αναφέρει η πλευρά των «ερυθρόλευκων»

Ακόμα μία… ενέργεια έφερε την Πέμπτη (28/11) η επιστολή που είχε στείλει ο Ολυμπιακός στον Λευτέρη Αυγενάκη στα μέσα Νοεμβρίου, με την οποία οι Πειραιώτες είχαν εξαπολύσει κατηγορίες εις βάρος των ΕΠΟ και ΚΕΔ με τον πλέον επίσημο τρόπο.

Την Πέμπτη λοιπόν, ένα email με την επιστολή του Ολυμπιακού έφτασε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ΕΠΟ από το Τμήμα Εθνικών Ομοσπονδιών της FIFA, με το οποίο η Παγκόσμια Συνομοσπονδία ζήτησε εξηγήσεις από την Ελληνική Ομοσπονδία για τα όσα ισχυρίζεται η πλευρά του Ολυμπιακού στην επιστολή της.

Η FIFA ζήτησε… απαντήσεις τόσο από την πλευρά της ΕΠΟ, όσο και από εκείνη της ΚΕΔ, κοινοποιώντας την επιστολή και στη δεύτερη για να δώσει εξηγήσεις και εκείνη σε όσα την αφορούν.

Παράλληλα, η FIFA κοινοποίησε την επιστολή του Ολυμπιακού και στην UEFA για να έχει και εκείνη γνώση όλων των εξελίξεων που άπτονται του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Πλέον μένει να φανεί αν θα υπάρξει κάποιο σχόλιο ή αντίδραση από την πλευρά της ΕΠΟ και της ΚΕΔ, οι οποίες έχουν λάβει πολύ σοβαρά την εν λόγω κίνηση της FIFA.

Μοιραστείτε το: