02/06/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019 - 16:55

Δύο αγωνιστικές χωρίς κόσμο ο Εθνικός

Εντός 15 ημερών το ματς με Κηφισιά * Επικυρώθηκε ο υποβιβασμός της Σειρήνας

Αρνητικά νέα επεφύλασσε για τον Εθνικό η τελευταία συνεδρίαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, καθώς την Πέμπτη (28/11) οι Πειραιώτες έμαθαν ότι τιμωρήθηκαν με ποινή αποκλεισμού της έδρας τους για δύο αγωνιστικές.

Η τιμωρία αφορά το ματς με τον Πανθηραϊκό, την ίδια στιγμή που αποφασίστηκε να γίνει εντός των επόμενων 15 ημερών η αναμέτρηση με την Κηφισιά, που είχε αναβληθεί καθώς οι δύο ομάδες είχαν βρει κλειδωμένο το γήπεδο του Ταύρου, εκεί δηλαδή που ήταν προγραμματισμένο να παίξουν.

Τέλος, επικυρώθηκε ο υποβιβασμός της Σειρήνας, που έχει αποχωρήσει προ πολλού από το πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση: «Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

- Επιβάλλει στον Αχαρναϊκό χρηματική ποινή 500 € (αγώνας Γ' Εθνικής Μαρκό - Αχαρναϊκός).

- Επιβάλλει στον Ατρόμητο Παλαμά χρηματική ποινή 250 € (αγώνας Γ' Εθνικής Ατρόμητος Παλαμά - Α.Ο. Σελλάνων).

- Απαλλάσσει την Θύελλα Καμαρίου και τον Αναστάσιο Γερογιάννη από την πειθαρχική παράβαση των άρθρων 11 παρ. 1, 2 και 7, 10 παρ. 1 περ β και 6 παρ. 3β του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. - Επιβάλλει στην Θύελλα Καμαρίου χρηματική ποινή 500 €. Επιβάλλει στον Βάιο Ιγκιτιάν, διερμηνέα του Πανθηραϊκού, τις εξής ποινές: (i) χρηματική ποινή οκτακοσίων τριάντα τεσσάρων (834) ευρώ, του Πανθηραϊκού ευθυνομένου ως προς την εν λόγω χρηματική ποινή εις ολόκληρον με αυτόν και (ii) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες. Απειλεί σε βάρος του Πανθηραϊκού χρηματική ποινή ποσού χιλίων εξακοσίων εξήντα επτά ευρώ (1.667€) σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής της απαγόρευσης εισόδου.

- Επιβάλλει στην Καλλιθέα χρηματική ποινή 500 € (αγώνας Γ' Εθνικής Καλλιθέα - Θύελλα Καμαρίου).

- Επιβάλλει στην Δόξα Θεολόγου 800 € (αγώνας Γ' Εθνικής Δόξα Θεολόγου - Ορφέας Ξάνθης).

- Επιβάλλει στον Α.Ο. Σειρήνα τις εξής πειθαρχικές ποινές: απώλεια του αγώνα με διαφορά τερμάτων 0-3 που είχε οριστεί για τις 6-10-2019 με τον Εδεσσαϊκό για το 2ο όμιλο της Γ' Εθνικής Κατηγορίας, β) χρηματική ποινή ύψους 2.000 ευρώ και γ) αποβολή από το πρωτάθλημα στο οποίο μετέχει και υποβιβασμός στην αμέσως κατώτερη κατηγορία.

- Επιβάλλει στον δεύτερο εγκαλούμενο, Γεώργιο Καραγιάννη, εκπρόσωπο του σωματείου Άγιος Ιερόθεος τις εξής ποινές: (i) χρηματική ποινή οκτακοσίων τριάντα τεσσάρων ευρώ (834€), του πρώτου εγκαλουμένου σωματείου ευθυνομένου ως προς την εν λόγω χρηματική ποινή εις ολόκληρον με αυτόν και (ii) ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δεκαπέντε (15) ημέρες. Απειλεί σε βάρος του σωματείου Άγιος Ιερόθεος χρηματική ποινή ποσού χιλίων εξακοσίων εξήντα επτά ευρώ (1.667€) σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής απαγόρευσης εισόδου (αγώνας Γ' Εθνικής Άγιοι Ανάργυροι - Άγιος Ιερόθεος).

- Επιβάλλει στο σωματείο Άρης Αβάτου χρηματική ποινή ύψους χιλίων εκατόν έντεκα (1.111,00) ευρώ (αγώνας Γ' Εθνικής: Ηρακλής Ν. Ζυγού - Άρης Αβάτου).

- Επιβάλλει στο σωματείο Εθνικός ΟΦΠΦ χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ καθώς και την ποινή της διεξαγωγής αγώνων χωρίς θεατές για δύο (2) αγωνιστικές (αγώνας Γ' Εθνικής: Πανθηραϊκός - Εθνικός ΟΦΠΦ).

- Απαλλάσσει τα εγκαλούμενα σωματεία Εθνικός ΟΦΠΦ και Κηφισιά της αποδιδόμενης στο σκεπτικό πειθαρχικής κατηγορίας και διατάσσει τον επανορισμό του μεταξύ τους αγώνα Γ' Εθνικής Κατηγορίας, που είχε αρχικά ορισθεί για τις 10-11-2019, αλλά δεν διεξήχθη, εντός δεκαπέντε (15) ημερών από την έκδοση της παρούσας».

Μοιραστείτε το: