08/08/2020
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ | Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019 - 19:14

Μονεμβασιώτης: «Η ομάδα μας λέγεται Απόλλων Σμύρνης»

Κατηγορηματική διάψευση στα φανταστικά σενάρια περί πρότασης του μεγαλομετόχου της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» στον Καρυπίδη για να αγοράσει τον Άρη * Τι ισχύει στην πραγματικότητα

Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (21/11) στη Θεσσαλονίκη και όχι μόνο… με τη δημοσιοποίηση από ΜΜΕ της συμπρωτεύουσας αρχικά ότι τάχα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Παναγιώτης Μονεμβασιώτης ζήτησε από τον Θοδωρή Καρυπίδη να αγοράσει την ΠΑΕ Άρης!

«Η ομάδα μας είναι από τη Σμύρνη και λέγεται Απόλλων Σμύρνης. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο, τέλος!», είναι τα λόγια του ίδιου του Μονεμβασιώτη, που κλείνουν μια και καλή τα φανταστικά σενάρια για εμπλοκή του στους «κίτρινους».

Η αλήθεια, ωστόσο, είναι άλλη… Αρκετές φορές στον παρελθόν και ειδικά μέχρι το καλοκαίρι υπήρξαν προσεγγίσεις από την πλευρά του διοικητικού ηγέτη της ομάδας της Θεσσαλονίκης στον γνωστό επιχειρηματία για να μπει ως «συμπαίκτης» στον Άρη. Η πλευρά Μονεμβασιώτη, ωστόσο, ευγενικά είχε αρνηθεί… Από εκεί και πέρα, οι πληροφορίες μας θέλουν τον Καρυπίδη να έχει συζητήσει με τον Π. Μονεμβασιώτη στο παρελθόν για το ενδεχόμενο επιχειρηματικού ανοίγματος του ισχυρού έδρα των «κίτρινων» στην Κίνα σε σχέση με την μεγάλη αρτοβιομηχανία «Βενέτης», της οποίας ηγείται ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης.

Ως εκ τούτου γίνεται σαφές ότι είτε η όλη είδηση ήταν απλά προϊόν παραπληροφόρησης είτε για λόγους εσωτερικής κατανάλωσης στη Θεσσαλονίκη βγήκε με αυτή την παραποίηση ότι ο Μονεμβασιώτης ζήτησε από τον Καρυπίδη να αγοράσει τον Άρη…

Δ. Δ.

Μοιραστείτε το: