04/07/2020
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ | Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019 - 22:31

Δάρας: «Καμία από τις μεγάλες ομάδες δεν θα πάρει εισιτήρια στη Νέα Σμύρνη...»

Τι είπε ο πρόεδρος του Πανιωνίου για την ανακοίνωση των «Πανθήρων»

Ο Πανιώνιος δεν θα δώσει εισιτήρια στον Ολυμπιακό για το ματς του Σαββάτου (24/11) και ο Χρήστος Δάρας δήλωσε την Τετάρτη (20/11) ότι το ίδιο θα συμβεί και για τα παιχνίδια στη Νέα Σμύρνη με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Μιλώντας στο Metropolis 95.5 και σχετικά με την ανακοίνωση των «Πανθήρων», ο πρόεδρος των «κυανέρυθρων» είπε: «Οι χαρακτηρισμοί είναι άτοποι και δεν αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα. Υπάρχει ανακοίνωση της ΠΑΕ πως δεν υπάρχει περίπτωση καμία από τις μεγάλες ομάδες να πάρει εισιτήρια στη Νέα Σμύρνη.

Πέρσι δώσαμε εισιτήρια σε όλες τις μεγάλες ομάδες και δυστυχώς για εμάς η ζημιά από τα επεισόδια ήταν μεγαλύτερη από τα έσοδα. Γι' αυτό αποφασίσαμε να μη δίνουμε εισιτήρια».

Επίσης, ανέφερε:

Για την τελευταία φράση της ανακοίνωσης «η πιάτσα λέει κάτι περίεργα, κοιτάξτε μην ισχύουν»: «Φαντάζομαι ότι αναφέρονται στο θέμα των εισιτηρίων. Ότι παρά την ανακοίνωση, μπορεί να έρθουν οπαδοί του Ολυμπιακού. Δεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο».

Για τη σχέση του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό: «Και με τον ΠΑΟΚ υπάρχει φιλική σχέση και με όλες τις μεγάλες ομάδες. Η μόνη διοίκηση του Πανιωνίου που κέρδισε όλες τις μεγάλες ομάδες μετά από 24 χρόνια ήταν η παρούσα διοίκηση, πέρσι και πρόπερσι. Εγώ στον Ολυμπιακό ήμουν γιατρός, υπάλληλος ουσιαστικά, ασχέτως αν το έκανα αμισθί. Δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο. Τα τελευταία επτά χρόνια είμαι στον Πανιώνιο. Τα δύο αμισθί γιατρός και μετά στη διοίκηση.

Όλα αυτά τα χρόνια κοιτώ τα συμφέροντα του Πανιωνίου και κατ' επέκταση τα δικά μου. Έχω πάρει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ χρέη του Πανιωνίου πάνω μου. Ποιανού συμφέρον θα κοιτάξω; Της ομάδας μου και μόνο. Εδώ και πέντε χρόνια κοιτώ το συμφέρον του Πανιωνίου και μόνο».

Μοιραστείτε το: