11/08/2020
Γυναικείο ποδόσφαιρο | Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019 - 21:38

Οι γυναίκες αστυνομικοί παίζουν μπάλα και πάνε φουλ για την πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό!

Σπουδαίος αγώνας με το Ηνωμένο Βασίλειο την Παρασκευή (22/11)

Οι γυναίκες παίζουν ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και αυτό ισχύει και για τις αστυνομικούς στο επάγγελμα.

Η γυναικεία ομάδα, λοιπόν, της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος έχει μπροστά της τη μεγάλη πρόκληση της συμμετοχής στα τελικά του 3ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αρκεί να νικήσει το Ηνωμένο Βασίλειο στο ματς που θα γίνει την Παρασκευή (22/11) στο γήπεδο των Σπάτων.

Στο σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρονται τα εξής: «Tην Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 16:00 στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Σταδίου Σπάτων “Δημήτρης Δημητρίου” η ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών αστυνομικών της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος καλείται να αγωνιστεί απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα του Ηνωμένου Βασιλείου με την νικήτρια να προκρίνεται στην τελική φάση του 3ου Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου γυναικών, το οποίο θα διεξαχθεί στο Τρόντχαϊμ της Νορβηγίας κατά το χρονικό διάστημα από 15 Ιουνίου έως και 22 Ιουνίου 2020.

Δύο αστυνομικοί διαιτητές ο ΜΑΝΟΥΡΑΣ Νικόλαος της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής και ο ΤΖΑΦΟΛΙΑΣ Δημήτριος της ΕΠΣ Ανατ. Αττικής μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών ανέλαβαν και συγκρότησαν την ομάδα η οποία αποτελείται από γυναίκες αστυνομικούς που αγωνίζονται σε ποδοσφαιρικές ομάδες σε όλη την Ελλάδα.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο ΖΑΧΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Αθ. με βοηθούς τους ΒΙΤΣΕΝΤΖΑΤΟ Κυρ. και ΓΚΟΥΒΑ Χρ. και τέταρτο διαιτητή τον ΡΕΝΤΙΦΗ Λαζ. όλοι της ΕΠΣ Ανατ.Αττικής.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι είναι η πρώτη φορά που συγκροτείται ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών στην ιστορία της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος υπό την προεδρεία του Α/Α΄ ΤΖΑΤΖΑΚΗ Γεωργίου κάνοντας πράξη την επιθυμία των μελών της για ανάπτυξη των γυναικείων αθλημάτων.

Η ομάδα έχει πραγματοποιήσει το τελευταίο έτος ανθρωπιστικούς και μη αγώνες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, δείχνοντας αθλήτριες και συνοδοί την αγάπη τους για τον αστυνομικό αθλητισμό, το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας και την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος.

Τονίζεται ότι η διοργάνωση της ομάδας ΔΕΝ ζημιώνει το Δημόσιο και την Ελληνική Αστυνομία ούτε στο ελάχιστο και το χρηματικό ποσό που απαιτείται για την αποστολή θα καλυφθεί από οικονομικούς πόρους της Ένωσής μας όπως προβλέπεται στο καταστατικό μας καθώς και από τους συμμετέχοντες αθλητές».

Μοιραστείτε το: