04/07/2020
Εθνικές ομάδες | Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019 - 00:48

Γραμμένος: «Κρατάμε χαμηλά την μπάλα, θα δούμε για Παγκρήτιο ή ΟΑΚΑ»

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε για τα βήματα προόδου που κάνει η Εθνική, την πιθανότητα αλλαγής της έδρας, καθώς και την επιστολή του Ολυμπιακού στον Λευτέρη Αυγενάκη

Δηλώσεις στην κάμερα της Cosmote TV παραχώρησε τη Δευτέρα (18/11) ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος.

Με αφορμή τις τρεις διαδοχικές νίκες της Εθνικής ομάδας στα προκριματικά του Euro, στάθηκε στη σημασία που έχει να υπάρξει διάρκεια στην ομάδα, προκειμένου να καταφέρει να προκριθεί στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Επίσης, σημείωσε πως θα πρέπει άπαντες να κρατήσουν χαμηλά την μπάλα.

Σχετικά με την επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, τόνισε ότι δεν έχει παραλάβει την εν λόγω επιστολή και θα είναι σε θέση να πάρει θέση μόλις η επιστολή αυτή φτάσει στα χέρια του.

Τέλος, αναφορικά με το ζήτημα της έδρας της Εθνικής ομάδας, σχολίασε πως είναι ακόμα νωρίς για την επιλογή της έδρας μεταξύ ΟΑΚΑ και Παγκρήτιου και το σημαντικό είναι να προοδεύει η ομάδα ανεξαρτήτως έδρας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΟ:

«Κρατάμε τρεις πολύ καλές εμφανίσεις με αντίστοιχες νίκες και την ήττα κόντρα στην Ιταλία αλλά είμαστε προσγειωμένοι. Έχει πολύ δρόμο η Εθνική, δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο. Πρέπει να προσέξουμε την διάρκεια, να υπάρξει συνεχόμενη δουλειά να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από την πρόκριση στο Κατάρ.

Βλέπουμε πάντα μπροστά, επαναλαμβάνω θέλει δουλειά. Δεν πετάμε στα σύννεφα, το τονίζω, είμαστε προσγειωμένοι. Με πολλή δουλειά θα επιτευχθεί ο στόχος, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό».

Για τον Τζον Φαν'τ Σιπ:

«Βλέπω πως προσαρμόζεται στην ελληνική πραγματικότητα, τον ακούω να μιλάει με όμορφα λόγια για τους παίκτες και τη χώρα, είναι υπέροχο αυτό».

Για τη δουλειά που γίνεται στην Εθνική:

«Το θέμα είναι η αξιοποίηση του υλικού που πάντα διαθέτουμε. Θα το πω για άλλη μια φορά κι ας χαρακτηριστώ στερεότυπος, κρατάμε χαμηλά την μπάλα».

Για την επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Υφυπουργό Αθλητισμού:

«Δεν έχω την επιστολή στα χέρια μου. Όταν πάει στα χέρια της Ομοσπονδίας θα μπορώ να μιλήσω και νομίζω ότι πρέπει να συμβεί αυτό».

Για τον κόσμο του ΟΑΚΑ και την αλλαγή έδρας:

«Ο κόσμος προοδευτικά θα γυρίσει στο γήπεδο, βλέπει ότι η Εθνική παίζει καλό ποδόσφαιρο. Θέλει όμως και τη νίκη και τα αποτελέσματα, μην γελιόμαστε.

Θα δούμε, είναι νωρίς ακόμα, τα επόμενα βήματα είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι να δικαιωθεί η προσπάθεια των παικτών και του προπονητή».

Μοιραστείτε το: