07/07/2020
Ελλάδα | Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2019 - 00:44

Νέα Δημοκρατία: «Τουρίστας και στις διαδηλώσεις ο Τσίπρας...»

Ειρωνικό σχόλιο και από το ΚΙΝ.ΑΛ. για τον παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην πορεία για το Πολυτεχνείο * Στο ίδιο ύφος η απάντηση της Κουμουνδούρου στη Ν.Δ.

Το «παρών» στην πορεία για την 46η επέτειο του Πολυτεχνείου εδωσε την Κυριακή (17/11) ο Αλέξης Τσίπρας, με τη Νέα Δημοκρατία και το Κίνημα Αλλαγής να αντιδρούν με ειρωνικά σχόλια σε βάρος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η πορεία είχε προορισμό την αμερικανική πρεσβεία. Ο Αλ. Τσίπρας σταμάτησε κάπου στη Μεγάλη Βρετανία. Ίσως πήγε για απογευματινό τσάι. Πήγε, είδε, έφυγε. Τουρίστας και στις διαδηλώσεις. Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ σε μια εικόνα», ανέφεραν από την Πειραιώς.

Ενώ στο σχόλιο του ΚΙΝ.ΑΛ. σημειώνονται τα εξής: «Ο κ. Τσίπρας τα προηγούμενα χρόνια ήταν τακτικός επισκέπτης της πρεσβείας. Φέτος ξανάρχισε να διαδηλώνει απ' έξω. Η υποκρισία στο αποκορύφωμά της».

Από την Κουμουνδούρου, πάντως, υπήρξε απάντηση προς την πλευρά της Νέας Δημοκρατίας, στο ίδιο ειρωνικό ύφος.

«Το να τολμά να μιλά για τουρισμό η Ν.Δ., όταν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε ανήμερα του Πολυτεχνείου να κάνει long weekend στο Λονδίνο, είναι το λιγότερο αστείο.

Όσο αστείο άλλωστε ήταν και το να βγάλει tweet για το Πολυτεχνείο μεταξύ μιας παρτίδας τένις και ενός γεύματος με σούσι στις όχθες του Τάμεση. Ενημερώνοντάς μας μάλιστα ότι το μήνυμα της εξέγερσης του Νοέμβρη είναι το δόγμα της ασφαλείας.

Φαίνεται θα άφησε στο πόδι του τον επικεφαλής της νεολαίας του δικτάτορα Παπαδόπουλου, κ. Βορίδη, και υπεύθυνους για την επικοινωνία απογόνους της προπαγάνδας του Παττακού», ανέφεραν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Μοιραστείτε το: