02/07/2020
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ | Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 - 21:42

Τάτσης: «Μας έλειπε κάτι μέσα στην περιοχή...»

Ικανοποιημένος, παρά την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο τεχνικός του Πλατανιά

Την πρώτη φετινή του ήττα στη Σούπερ Λίγκα 2 γνώρισε ο Πλατανιάς, αλλά ο Γιάννης Τάτσης δήλωσε μετά το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης ότι δεν έχει κανένα παράπονο από τους παίκτες του.

Όπως τόνισε στη συνέντευξη Τύπου, υπήρχε πρόβλημα εντός της περιοχής, με τους ποδοσφαιριστές του να μην μπορούν να τελειώσουν τις καλές τους συνεργασίες.

«Είναι από τα παιχνίδια που τελειώνουν και ένας προπονητής -μιλάω για τον εαυτό μου- είναι στεναχωρημένος για το αποτέλεσμα, όχι όμως από την προσπάθεια. Κακά τα ψέματα, οι παίκτες έκαναν τρομερή προσπάθεια, έλειπε όμως κάτι μέσα στην περιοχή για να τελειώσουμε μια φάση και να ανοίξουμε το σκορ ή να ισοφαρίσουμε.

Δεν μπορώ να έχω παράπονα από την αμυντική λειτουργία μας γιατί και η αντίπαλη ομάδα δεν μας απείλησε, δεν είχε τελικές. Επιθετικά, είχαμε πολλές προϋποθέσεις και στο α' και στο β' ημίχρονο, φτάναμε με ευκολία στο αντίπαλο τέρμα, αλλά εκεί κάτι έλειπε. Δεν έγινε κάτι, είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παιδιών, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας στο πρωτάθλημα», ανέφερε ο τεχνικός των Χανιωτών.

Ενώ για το αν χρειάζεται να γίνει κάποια διαχείριση από τους παίκτες του μετά την πρώτη ήττα και μάλιστα εντός έδρας, σχολίασε: «Πιστεύω δεν θα μας επηρεάσει. Ούτως ή άλλως και στις καλές μας μέρες, στις νίκες μας, αυτό που μετράει πάνω απ' όλα είναι η καλή προσπάθεια.

Σίγουρα, θα μας επηρέαζε εάν η εικόνα μας ήταν κακή, το είπα και πριν, δεν έχω κάποιο παράπονο, αυτό θα πω και στα παιδιά. Δεν μπορώ να έχω παράπονο».

Μοιραστείτε το: