05/07/2020
ΑΙΓΑΛΕΩ | Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019 - 18:56

Οπαδός του Αιγάλεω επιτέθηκε στον Παπανικόλα! (video)

Του έσκισε τη φανέλα και προσπάθησε να τον γρονθοκοπήσει * Συμπλοκές στις κερκίδες και με τα ΜΑΤ

Με επεισοδιακό τρόπο ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση των Τρικάλων με το Αιγάλεω την Κυριακή (17/11), στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Football League.

Οι Θεσσαλοί πανηγύρισαν τη νίκη, κάτι που καθόλου δεν άρεσε στους οπαδούς του «Σίτυ», οι οποίοι μετά το τέλος της συνάντησης ξέσπασαν…

Συγκεκριμένα, οι παίκτες του «Σίτυ» κατευθύνθηκαν προς την εξέδρα που καθόντουσαν οι οπαδοί της ομάδας για να τους ευχαριστήσουν για την συμπαράσταση τους σε ακόμη ένα εκτός έδρας ματς…

Οι οπαδοί, όμως, τους υποδέχτηκαν με έντονες αποδοκιμασίες, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τη δυσαρέσκεια τους για το αποτέλεσμα.

Κάποιοι δεν έμειναν εκεί όμως…

Συγκεκριμένα, ένας οπαδός επιτέθηκε στον Παπανικόλα, του έσκισε τη φανέλα και μάλιστα επιχείρησε να τον γρονθοκοπήσει.

Η παρέμβαση της αστυνομίας αποσόβησε τα… χειρότερα για τον παίκτη, όμως οδήγησε σε ακόμα πιο βίαιες ενέργειες στη συνέχεια, με τους οπαδούς της φιλοξενούμενης ομάδας να προσπαθούν να κινηθούν απειλητικά προς τους Σακαφλιάδες και την αστυνομία να παρεμβαίνει για να τους αποτρέψει.

Ακολούθησαν άγριες συμπλοκές μεταξύ των οπαδών του Αιγάλεω και των δυνάμεων των ΜΑΤ, με το κλίμα να θυμίζει… εμπόλεμη ζώνη για μερικά λεπτά.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ+VIDEO: Goaltrikala

Μοιραστείτε το: