04/07/2020
Εθνικές ομάδες | Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 - 17:20

Γκούμας: «Μεγάλη χαρά, αλλά δεν έχουμε πετύχει τίποτα ακόμη...»

Απόλυτα ευχαριστημένος για τη νίκη στη Σκωτία ο τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων

Eξαιρετικά τα πηγαίνει η Εθνική Ελπίδων στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, με τον Γιάννη Γκούμα να μην κρύβει την ικανοποίησή του για το σπουδαίο διπλό επί της Σκωτίας.

Μιλώντας πάντως στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ το Σάββατο (16/11), ο ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε ότι ακόμη δεν έχει κριθεί τίποτα για την πρόκριση στα τελικά, συνεπώς απαιτείται σοβαρότητα και πολλή δουλειά.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν το παιχνίδι. Ένα μεγάλο μπράβο γιατί έμειναν πιστοί στο πλάνο που είχαμε για το ματς και δεν το φοβήθηκαν ούτε όταν μείναμε με δέκα παίκτες. Μάλιστα, είναι αξιοσημείωτο ότι δεν κινδυνεύσαμε καθόλου. Η Εθνική Ελπίδων είναι ομάδα με χαρακτήρα.

Μπορεί η χαρά γι' αυτή τη σπουδαία νίκη να είναι μεγάλη, ωστόσο δεν έχουμε πετύχει ακόμη τίποτε. Τώρα θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τα παιχνίδια του Μαρτίου, ώστε να συνεχίσουμε την πορεία προς την πρόκριση. Έχω όμως εμπιστοσύνη στα παιδιά και ξέρω ότι θα παραμείνουν προσγειωμένα. Συνεχίζουμε με την ίδια νοοτροπία, με σοβαρότητα, σεμνότητα και πολλή δουλειά», δήλωσε ο Γ. Γκούμας.

Μοιραστείτε το: