04/07/2020
ΠΑΟΚ | Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 - 16:35

Δούκας: «Επιδίδονται σε κλάματα, τους χαλάει ο ανταγωνισμός»

Επίθεση στον Ολυμπιακό εξαπέλυσε ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ με ανάρτηση του

Ο Ολυμπιακός έστειλε επιστολή, συνοδευόμενη από τηλεοπτικό υλικό, το Σάββατο (16/11) στον Λευτέρη Αυγενάκη, με την οποία τονίζει τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου, εστιάζοντας και στο κομμάτι της διαιτησίας.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας, σχολίασε με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης την επιστολή του Ολυμπιακού με καυστικό τρόπο, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι  «Τους χαλάει ο ανταγωνισμός, που επιβεβαιώνεται από την αύξηση θεατών στα γήπεδα, με την τάση να είναι αυξητική.Το μόνο τους μέλημα όπως έχει αποδειχτεί στο παρελθόν και επιβεβαιώνεται μέχρι και σήμερα, είναι πως η διαχρονικότερη αξία που διέπει την αντίληψη τους για τον αθλητισμό και την ηθική τους σε τελική, αποτυπώνεται στην ιστορική φράση του Γιάννη Σπάθα».

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Λευτέρης Δούκας στην ανάρτησή του:

«Ποιος θα περίμενε πως η εποχή των πανηγυρισμών για επιστροφή στην κανονικότητα, θα έδινε τόσο σύντομα τη θέση της, σε επιστολές διαμαρτυρίας για τα «κακώς κείμενα» του ποδοσφαίρου. Τα δικά τους «κακώς κείμενα», είναι η διεξαγωγή ενός πρωταθλήματος όπου ουδείς γνωρίζει την τελική κατάταξη, πριν αυτό ξεκινήσει.

Είναι η έλλειψη μονίμως και κατά παραγγελία ευνοούμενου ή αδικημένου, όπως και η έλευση των ξένων διαιτητών. Η καθιέρωση του VAR, που απαξιώνουν συστηματικά, με κάθε τρόπο.
Αντί εποικοδομητικών παρεμβάσεων με επίκεντρο την ανάπτυξη και τη βελτίωση του προϊόντος -όπως έκανε ο Ιβάν Σαββίδης και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ που πρώτοι ζήτησαν VAR και ξένους διαιτητές- επιδίδονται σε κλάματα, επιστολές διαμαρτυρίας και σκηνοθετημένες παραστάσεις με αυτούς στο ρόλο του θύματος.

Τους χαλάει ο ανταγωνισμός, που επιβεβαιώνεται από την αύξηση θεατών στα γήπεδα, με την τάση να είναι αυξητική. Το μόνο τους μέλημα όπως έχει αποδειχτεί στο παρελθόν και επιβεβαιώνεται μέχρι και σήμερα, είναι πως η διαχρονικότερη αξία που διέπει την αντίληψη τους για τον αθλητισμό και την ηθική τους σε τελική, αποτυπώνεται στην ιστορική φράση του Γιάννη Σπάθα.

ΥΓ. Το πιο βάναυσο που προκύπτει σύμφωνα με τη διαρροή του περιεχομένου της επιστολής, είναι η απειλή αποχώρησης από τη διοργάνωση.
Δεν ξέρω αν διεξάγεται ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα Αδριατικής λίγκας, εμείς πάντως δηλώνουμε προς πάσα κατεύθυνση πως θέλουμε έναν Ολυμπιακό δυνατό…».

Μοιραστείτε το: