13/07/2020
ΑΕΛ | Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 - 15:16

Μηνύει τον Κομίνη ο Κούγιας (pics)

Για συκοφαντική δυσφήμιση για τα όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα του ματς με τον ΟΦΗ * Δεν ξέχασε τα θύματα της Μάνδρας η ΑΕΛ

Δεν αφήνει έτσι τον Γιώργο Κομίνη ο Αλέξης Κούγιας. Μετά την αθωωτική απόφαση για τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ από το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λίγκας 1 την Παρασκευή (15/11), ο Κούγιας έκανε γνωστό ότι θα υποβάλλει μήνυση κατά του διαιτητή.

Συγκεκριμένα, τον κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμιση αναφορικά με τα όσα έγραψε στο φύλλο αγώνα του ματς με τον ΟΦΗ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι δυνάμει της υπ' αρ. 233/15.11.2019 απόφασης της Προέδρου του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου Super League κυρίας Τσαγκιά, ο κ. Αλέξιος Κούγιας απηλλάγη της αποδοθείσας σε αυτόν πειθαρχικής παράβασης για δήθεν υβριστική συμπεριφορά εις βάρος του διαιτητή Κομίνη, στον από 3.11.2019 αγώνα μεταξύ ΠΑΕ ΑΕΛ - ΠΑΕ ΟΦΗ.

Ο κ. Κούγιας δηλώνει κατηγορηματικά ότι για τα όσα ψευδώς ανέφερε ο διαιτητής Κομίνης στο φύλλο αγώνα, τα οποία διαψεύδονται από την έκθεση του παρατηρητή, το βίντεο του αγώνα και τις μαρτυρικές καταθέσεις μεγάλου αριθμού αυτοπτών μαρτύρων, θα υποβάλει μήνυση ενώπιον της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Λάρισας, για το αδίκημα της συκοφαντικής δυσφημήσεως και θα καταθέσει εις βάρος του αγωγή για προσβολή προσωπικότητας ενώπιον του Πρωτοδικείου Λάρισας».

Παράλληλα, η ΠΑΕ δεν ξέχασε ότι την Παρασκευή συμπληρώνονται δύο χρόνια από τη φονική πλημμύρα στη Μάνδρα, κάνοντας ειδική μνεία στα 23 θύματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σήμερα συμπληρώνονται 2 χρόνια από τη φονική πλημμύρα στη Μάνδρα, όπου έχασαν τη ζωή τους 23 ανθρώπινες υπάρξεις.

Η ΑΕΛ, στη μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν άδικα από τις εγκληματικές αμέλειες κρατικών λειτουργών (ανεξαρτήτως κομματικής προελεύσεως και χρώματος), ανεβάζει στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδος μας τη φανέλα με την οποία τους τίμησε.

Η ΑΕΛ ήταν, είναι και θα είναι στην πράξη, κι όχι στα λόγια, κάτι περισσότερο από μια ποδοσφαιρική ομάδα».

Μοιραστείτε το: