02/07/2020
Άλλα αθλήματα | Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 - 16:17

Στη διάθεση του κόσμου τα διαρκείας του Α.Σ. Άρης προς ενίσχυση της ΚΑΕ

Όπως γνωστοποίησαν οι «κίτρινοι» με ανακοίνωση τους

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε την Τρίτη (12/11) ο Α.Σ. Άρης σχετικά με τα εισιτήρια διαρκείας που πρόκειται να διαθέσει στους φιλάθλους της ομάδας για την οικονομική ενίσχυση της ΚΑΕ.

Ο Ερασιτέχνης Άρης ενημέρωσε τους φιλάθλους πως παρέλαβε τα πρώτα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ και από την Πέμπτη (13/11) θα τα διαθέσει στην κυκλοφορία, στο πλαίσιο της οικονομικής αρωγής προς το τμήμα του μπάσκετ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι παρέλαβε τα πρώτα εισιτήρια διαρκείας της ΚΑΕ ΑΡΗΣ, τα οποία, από την Πέμπτη 13/11, θα διαθέτει αντί 100 ευρώ έκαστο, στους φίλους της ομάδας, στο πλαίσιο της οικονομικής αρωγής προς το τμήμα μπάσκετ.

Οι φίλαθλοι του ΑΡΗ μπορούν να αγοράζουν τα εισιτήρια διαρκείας από τα γραφεία του Α.Σ., στην Οδό Αλκμήνης 69, από Δευτέρα έως Παρασκευή τις ώρες 09:30 – 15:30.

Οι φίλοι του ΑΡΗ που θέλουν να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας προς ενίσχυση της ΚΑΕ, καλούνται να προσκομίσουν τα εξής στοιχεία: Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ, τηλέφωνο και E-Mail. Όσοι βρίσκονται εκτός Θεσσαλονίκης ή Ελλάδας, καλούνται να στείλουν τα παραπάνω στοιχεία στο info@arisac.gr και να επικοινωνήσουν με τον Α.Σ. ΑΡΗΣ, στο τηλ. 2310 305402.

Στόχος του Ερασιτέχνη είναι να εξαντληθούν και τα 300 εισιτήρια που θα παραλάβει από την ΚΑΕ, ώστε να συγκεντρωθεί ένα ποσό που θα βοηθήσει το τμήμα μπάσκετ να διευθετήσει άμεσα επείγουσες υποχρεώσεις και να ενισχυθεί εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Ο Αυτοκράτορας μας χρειάζεται και είμαστε όλοι στο πλευρό του.»

 

Μοιραστείτε το: