13/07/2020
ΑΕΛ | Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 - 13:30

Στέλνει στην ΚΕΔ τα μαρκαρίσματα στον Ουάρντα η ΑΕΛ

Έξαλλη με τους «Κομίνηδες»

Πολλά παράπονα και από τη διαιτησία στο ματς με τη Λαμία έχει η ΑΕΛ.

Οι «βυσσινί», με ανακοίνωσή τους την Τρίτη (12/11), έκαναν γνωστό ότι θα στείλουν στην ΚΕΔ βίντεο με τα μαρκαρίσματα στον Αμρ Ουάρντα.

Μάλιστα, κάνουν γνωστό ότι πλέον θα αποκαλούν «Κομίνη» όποιον διαιτητή επιδεικνύει ανάλογη διαιτητική συμπεριφορά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Μετά από τη μελέτη του βίντεο του χθεσινού αγώνα από τους προπονητές μας η ΑΕΛ θα στείλει στην ΚΕΔ και στον κ. Περέιρα όλες τις φάσεις, που είναι περισσότερες από 7, στις οποίες έπρεπε ο "Κομίνης" Καραντώνης να δείξει τουλάχιστον κίτρινη κάρτα σε μαρκαρίσματα του Αντέντζο στον Ουάρντα.

Η χθεσινή διαιτησία του "Κομίνη" Καραντώνη μας θύμισε τη διαιτησία του Γιάννη Παπαδόπουλου με τον Πανιώνιο, όταν μπροστά στα μάτια του οι αμυντικοί του Πανιωνίου έκαναν εγκληματικά φάουλ στον Ουάρντα, χωρίς να σφυρίζονται δίνοντας συνεχώς την μπάλα στην αντίπαλη ομάδα.

Η ΑΕΛ όλους τους διαιτητές που δείχνουν αυτή τη διαιτητική συμπεριφορά από σήμερα θα τους χαρακτηρίζει με το επίθετο "Κομίνης".

Μέχρι τώρα έχουμε αντιμετωπίσει τέτοιες διαιτησίες από τους "Κομίνη" Παπαδόπουλο με τον Πανιώνιο, "Κομίνη" Σκουλά με τον Άρη, "Κομινη" Κομίνη με τον ΟΦΗ και "Κομίνη" Καραντώνη στο χθεσινό παιχνίδι με τη Λαμία».

 

Μοιραστείτε το: