02/07/2020
Στοιχηματίζω | Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019 - 14:25

Ακλόνητα φαβορί...

Η στοιχηματική πρόταση του a-sports.gr για την Τρίτη (12/11)

«Φτωχό» το πρόγραμμα του κουπονιού της Τρίτης (12/11), με τις επιλογές που υπάρχουν να είναι πολύ λίγες μετά από καιρό.

Ωστόσο, υπάρχουν αρκετές αναμετρήσεις το Λιγκ Τρόφι της Αγγλίας, μία διοργάνωση, η οποία μας έχει οδηγήσει σε ταμείο στο παρελθόν.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε αναλυτικά τις προτάσεις μας...

Κρόουλι-Όξφορντ: Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Κρόουλι κόντρα στην Όξφορντ. Η μέρα με τη νύχτα είναι οι δύο ομάδες τη φετινή σεζόν, με τους μεν γηπεδούχους να φέρνουν το ένα αρνητικό αποτέλεσμα μετά το άλλο, τους δε φιλοξενούμενους να ανεβαίνουν συνεχώς παιχνίδι με παιχνίδι. Όπως γίνεται αντιληπτό, λοιπόν, το φαβορί του αγώνα είναι η Όξφορντ, η οποία εύκολα ή δύσκολα πιστεύουμε ότι θα φτάσει στη νίκη.

Πορτ Βέιλ-Νιούκαστλ Κ21: Συνεχίζουμε με το Λιγκ Τρόφι Αγγλίας και περνάμε στον αγώνα της Πορτ Βέιλ κόντρα στην Κ21 της Νιούκαστλ. Και εδώ υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί για τη νίκη-πρόκριση και αυτή είναι η Πορτ Βέιλ. Βρίσκεται σε αρκετά καλή κατάσταση, την ώρα που οι Νέοι της Νιούκαστλ όσο φιλότιμοι και αν είναι βρίσκονται τουλάχιστον ένα επίπεδο κάτω σε ποιότητα από τους γηπεδούχους. Ο άσος χαμηλά όμως δεν βρίσκουμε τον τρόπο που δεν θα μας πληρώσει.

Πιτέρμπορο-Κέμπριτζ: Κλείνουμε την τριάδα μας με τον άσο της Πιτέρμπορο κόντρα στην Κέμπριτζ. Και εδώ οι γηπεδούχοι έχουν ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο για τη νίκη, με την Πιτέρμπορο να εμφανίζεται πιο δυνατή από τα τελευταία πολλά χρόνια. Η Κέμπριτζ διαθέτει αρκετά καλή ομάδα, ωστόσο, μακριά από το γήπεδό της δυσκολεύεται. Επομένως, ο άσος βρίσκεται στις προτάσεις μας.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Κρόουλι-Όξφορντ 2

Πορτ Βέιλ-Νιούκαστλ Κ21 1

Πιτέρμπορο-Κέμπριτζ 1

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Μοιραστείτε το: