14/07/2020
ΑΕΛ | Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 - 22:59

Κούγιας: «Ο Βελλίδης μου είπε ότι είναι απλήρωτοι από τον Ιούνιο στη Λαμία...»

Βέλη κατά Παπαϊωάννου από τον μεγαλομέτοχο της ΑΕΛ

Τη Λαμία θα υποδεχθεί η ΑΕΛ τη Δευτέρα (11/11) και ο Αλέξης Κούγιας έμαθε ότι ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου δεσμεύθηκε για πριμ αν οι Φθιώτες πάρουν το διπλό, κάτι που έφερε την ειρωνική του αντίδραση.

Με δήλωσή του το βράδυ της Κυριακής (10/11) ο μεγαλομέτοχος των «βυσσινί» δεν παρέλειψε να πετάξει και... καρφιά για τα οικονομικά των «κυανόλευκων».

Αναλυτικά: «Μου μετέφεραν τώρα το βράδυ ότι ο φίλος μου ιδιοκτήτης της Λαμίας - μεγαλοεπιχειρηματίας έταξε 40.000€ πριμ στους παίκτες της Λαμίας για να μας κερδίσουν αύριο στον μεταξύ μας αγώνα στη Λάρισα.

Του χρόνου που θα παίζουμε στην Ευρώπη και κληρωθούμε με τη Ρεάλ Μαδρίτης, εγώ θα δώσω 1.000.000€ πριμ στους παίκτες μου, αφού θα είμαι σίγουρος ότι δεν θα το πληρώσω ποτέ.

Καλή είναι η φιγούρα, αλλά από τον Βελλίδη έμαθα, δεν γνωρίζω αν είναι αλήθεια, ότι οι παίκτες της Λαμίας μέχρι πριν μια εβδομάδα ήταν απλήρωτοι από τον Ιούνιο και ο Βελλίδης είχε πάρει μόνο 486€.

Δεν είναι και πολύ ωραίο πράγμα να μας προκαλεί έτσι ακραία ο φίλος μου ο Πανουργιάς ο οπλαρχηγός, γιατί αυτήν την 3η θέση τη θέλουμε πάρα πολύ αύριο όλοι μας. Και αυτά τα 40 χιλιάρικα πριμ χωρίς λόγο μας έχουν πειράξει πάρα πολύ όλους μας και θα το δουν οι φίλοι μου της Λαμίας αύριο».

Μοιραστείτε το: