05/07/2020
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ | Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 - 21:53

Τάτσης: «Παιχνίδι ειδικών συνθηκών εξαιτίας του αγωνιστικού χώρου...»

Όσα είπε ο τεχνικός του Πλατανιά για τη νίκη επί του Απόλλωνα Πόντου

Με το διπλό έφυγε από την Καλαμαριά ο Πλατανιάς, με τον Γιάννη Τάτση να μένει ευχαριστημένος απο την εικόνα των παικτών του και τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισαν τον Απόλλωνα Πόντου.

Παράλληλα, στάθηκε στην κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο των «κοκκινόμαυρων».

«Ήταν ένα παιχνίδι, που από την αρχή είχαμε πει ότι δεν έπρεπε να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο εξαιτίας της βαθμολογικής του θέσης. Και αυτό γιατί πρόκειται για μια ομάδα με έμπειρους και καλούς παίκτες, όπως επίσης και έμπειρο προπονητή.

Επίσης ήταν ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών εξαιτίας της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου, που βέβαια δεν επηρέασε μόνο εμάς, αλλά και τους γηπεδούχους, οι οποίοι πάντως είναι περισσότερο εξοικειωμένοι και γνωρίζουν το "σπίτι" τους καλύτερα.

Στην αρχή ο Απόλλων μας πίεσε δημιουργώντας προϋποθέσεις για κάποιο γκολ, είτε από οργανωμένη προσπάθεια είτε από στατικές φάσεις. Όμως τελικά εμείς από την πλευρά μας καταφέραμε να εκμεταλλευθούμε πρώτοι τις καλές μας στιγμές και να φτάσουμε στη νίκη.

Αυτό που ήθελα από την ομάδα μου ήταν να είμαστε σοβαροί και να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε. Καλή συνέχεια στον Απόλλωνα Πόντου», είπε στη συνέντευξη Τύπου ο Τάτσης.

Μοιραστείτε το: