26/05/2020
Ελλάδα | Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 - 22:53

Και κακουργήματα και πλημμελήματα για τους δύο συλληφθέντες...

Επιτέθηκαν φραστικά κατά των δημοσιογράφων στην Ευελπίδων οι κατηγορούμενοι για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα»

Με τρία κακουργήματα και πέντε πλημμελήματα βαρύνονται οι δύο συλληφθέντες για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Επαναστατική Αυτοάμυνα».

Το βράδυ του Σαββάτου (9/11) τους ασκήθηκε ποινική δίωξη από τον εισαγγελέα και κατηγορούνται μεταξύ άλλων για τρομοκρατικές πράξεις από κοινού και κατ' εξακολούθηση, τρομοκρατική οργάνωση με την επιβαρυντική περίσταση της κατοχής εκρηκτικών υλών και διακεκριμένη περίπτωση κατοχής όπλων.

Η απολογία τους στον ανακριτή θα γίνει την Τρίτη (12/11), με αμφότερους να οδηγούνται λίγο μετά τις 18.00 στα δικαστήρια της Ευελπίδων υπό αυστηρότατα μέτρα ασφάλειας κι ενώ επιτέθηκαν φραστικά κατά των δημοσιογράφων που βρίσκονταν έξω από το κτίριο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε βάρος τους είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τη ληστεία σε κατάστημα ΟΠΑΠ Play στο Χολαργό στις 21 Οκτωβρίου, που εκτελέστηκε κατά την προσαγωγή τους στα δικαστήρια.

Σε ό,τι αφορά την 39χρονη γυναίκα που επίσης συνελήφθη, παραμένει στη ΓΑΔΑ κι ενώ είναι σύντροφος του ενός εκ των δυο ατόμων που αναζητά ακόμη η ΕΛ.ΑΣ.

Μοιραστείτε το: