16/07/2020
Ιταλία | Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 - 16:06

«Ανακοίνωσε» Ιμπραΐμοβιτς η Πεσκάρα

Παίρνοντας αφορμή από μία ανάρτηση ενός χρήστη του twitter, δεν έχασε την ευκαιρία για λίγο χιούμορ

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ολόκληρης της Ιταλίας έχει μπει το τελευταίο διάστημα ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

Ο Σουηδός σούπερ σταρ ολοκληρώνει τον Δεκέμβριο το συμβόλαιο του με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι και ήδη πολλές ομάδες της Ιταλίας παρουσιάζονται ως υποψήφιοι μνηστήρες για τον σπουδαίο Σουηδό.

Έτσι, ένας χρήστης στο twitter με αρκετή δόση χιούμορ έγραψε ότι θα μπορούσε να υπογράψει ακόμα και στην… Πεσκάρα με τόσες ομάδες που έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής για λογαριασμό του, γράφοντας συγκεκριμένα το εξής: «Ίντερ, Νάπολι, Μπολόνια, Μίλαν. Δεν θα μου έκανε έκπληξη αν εντελώς ξαφνικά διαβάζαμε για την Πεσκάρα».

Η Πεσκάρα με αφορμή αυτό το μήνυμα, δεν άφησε την ευκαιρία για λίγο χιούμορ και έτσι… «ανακοίνωσε» τον «Ίμπρα» στον επίσημο λογαριασμό της, φορώντας του και τη φανέλα της ομάδας!

«Καλωσήρθες Ιμπραΐμοβιτς. Η φανέλα μας σου πάει πολύ», έγραψε η Πεσκάρα στον λογαριασμό της μαζί με τη φωτογραφία του Σουηδού επιθετικού να πανηγυρίζει γκολ της ιταλικής ομάδας.

Μάλιστα, απάντησε και η Έμπολι την οποία αντιμετωπίζει η Πεσκάρα αυτή την αγωνιστική στη Serie B, αναφέροντας και αυτή με τη σειρά της με χιουμοριστικό τόνο: «Ελπίζουμε να μην παίξει τώρα αλλά μετά τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες».

Μοιραστείτε το: