16/07/2020
Ιταλία | Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 - 10:57

Οπαδοί της Νάπολι γέμισαν την πόλη με πανό εναντίον των παικτών της ομάδας (pics)

Τεταμένο το κλίμα στους «παρτενοπέι» μετά την κόντρα που ξέσπασε μεταξύ των ποδοσφαιριστών και τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις

Στο στόχαστρο των οπαδών της Νάπολι μπήκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας (μεταξύ των οποίων και ο Κώστας Μανωλάς) λόγω της κόντρα τους με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, με τον τελευταίο να διατάζει απομόνωση της ομάδας και τους παίκτες να απαντούν μετά τον αγώνα με την Σάλτσμπουργκ πως αρνούνται να κλειστούν σε ξενοδοχείο, επιστρέφοντας στα σπίτια τους.

Η πλευρά της διοίκησης γνωστοποίησε την πρόθεση της για να ακολουθήσει τη νομική οδό εναντίον των παικτών που τους έβαλαν στο στόχαστρο.

Οι οπαδοί της ομάδας δεν έμειναν αμέτοχοι σε όλο αυτό και μετά τα συνθήματα εναντίον των ποδοσφαιριστών και του προπονητή κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Πέμπτης (7/11), στα οποία τους αποκάλεσαν μισθοφόρους και ζήτησαν την αποχώρηση τους, προχώρησαν στην ανάρτηση πανό σε ολόκληρη της πόλη της Νάπολης.

Χαρακτηριστικά ένα πανό έγραφε «Επιλέξατε έναν άσχημο δρόμο... Σεβαστείτε όποιον αγαπάει αυτή τη φανέλα και σας πληρώνει», με το οποίο παίρνουν ξεκάθαρα θέση στη διαμάχη των ποδοσφαιριστών με τη διοίκηση.

Και όλα αυτά, λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα με την Τζένοα το Σάββατο (9/11), στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Serie A…

Μοιραστείτε το: