Θα αδειάσει το Ρέντη την ερχόμενη εβδομάδα * Ενημέρωση για τα εισιτήρια με Ατρόμητο
Eβδομάδα εθνικών ομάδων είναι η επόμενη και ο Πέδρο Μαρτίνς θα δει πάλι να αδειάζουν οι εγκαταστάσεις του Ρέντη, αφού αρκετοί παίκτες του Ολυμπιακού έχουν διεθνείς υποχρεώσεις.
Για την ακρίβεια, είναι δώδεκα οι «ερυθρόλευκοι» που δεν θα είναι στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού, με τους Σα, Σεμέδο και Ποντένσε να έχουν κληθεί στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία.
Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Μασούρας και Κούτρης θα είναι στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, ενώ έχουν κληθεί και οι Μεριά στην Τυνησία, Ελ Αραμπί στο Μαρόκο, Ελαμπντελαουί στη Νορβηγία, Καμαρά στη Γουινέα και Μάρκοβιτς στη Σερβία.
Στο μεταξύ, η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Κυριακής (10/11) με τον Ατρόμητο συνεχίστηκε διαδικτυακά την Παρασκευή (8/11), ενώ οι οπαδοί των Πειραιωτών θα πρέπει να απευθυνθούν στα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» το Σάββατο (9/11) από τις 10.00 έως τις 15.00.
Κάτι ανάλογο θα γίνει και την Κυριακή από τις 10 το πρωί μέχρι την έναρξη της αναμέτρησης για τη 10η «στροφή» της Σούπερ Λίγκας 1.