24/11/2020
Ελλάδα | Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 - 16:17

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο Μητσοτάκης κάνει δώρο αναδρομική ασυλία στους τραπεζίτες...»

Επικοινωνιακά σόου χαρακτηρίζονται οι έφοδοι της Επιτροπής Ανταγωνισμού στις τράπεζες

Yποκριτική θεωρούν στον ΣΥΡΙΖΑ την ενέργεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού να κάνει εφόδους στις τράπεζες, κατηγορώντας παράλληλα την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για επικοινωνιακά σόου.

Παράλληλα, η Κουμουνδούρου κάνει λόγο για σκανδαλώδη διάταξη στους Ποινικούς Κώδικες και κατηγορεί τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ότι κάνει δώρο αναδρομική ασυλία στους τραπεζίτες για θαλασσοδάνεια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Παρασκευής (8/11): «Όσα επικοινωνιακά σόου και να στήσει η κυβέρνηση, όσες εφόδους και να κάνει η Επιτροπή Ανταγωνισμού στις τράπεζες, ο κ. Μητσοτάκης δεν θα μπορέσει να αποκρύψει ότι ψηφίζει στη Βουλή ασυλία για τους τραπεζίτες την ίδια στιγμή που οι τράπεζες συνεχίζουν να διατηρούν υπέρογκες και απαράδεκτες χρεώσεις στους καταναλωτές.

Οι πολίτες έχουν καταλάβει ότι με τη σκανδαλώδη διάταξη στους Ποινικούς Κώδικες, ο κ. Μητσοτάκης κάνει δώρο αναδρομική ασυλία στους τραπεζίτες για θαλασσοδάνεια και βάζει στο αρχείο δεκάδες υποθέσεις διαφθοράς, μεταξύ των οποίων τα δάνεια ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, αλλά και αυτά των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, για τα οποία είναι υπόλογοι και τραπεζίτες αλλά και στελέχη κομμάτων».

Μοιραστείτε το: