03/06/2020
Μπάσκετ | Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 - 13:35

«Καρφί» Βασιλακόπουλου στον Αυγενάκη: «Να του πείτε ότι είμαι κούκλος»

«Η ΕΟΚ κοιτάει πώς θα πάει καλύτερα το ελληνικό μπάσκετ. Δεν δίνει απαντήσεις», δήλωσε

Και η κόντρα του Γιώργου Βασιλακόπουλου με τον Λευτέρη Αυγενάκη καλά κρατεί.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ βρήκε την ευκαιρία να ρίξει το... καρφάκι του στον υφυπουργό Αθλητισμού και την Παρασκευή (8/11), μετά την επίτευξη συμφωνίας με τον Ρικ Πιτίνο για να αναλάβει την Εθνική Ελλάδας.

Κατά τη διάρκεια των φωτογραφιών, ο Βασιλακόπουλος είπ χαμογελώντας: «Να το πείτε στον Αυγενάκη ότι είμαι κούκλος».

Όσον αφορά τη συμφωνία με τον Πιτίνο, είπε αρχικά: «Ήταν μια συνάντηση που έπρεπε να γίνει για να πάρετε καμία φωτογραφία και καμία δήλωση».

Για τους λόγους που επιλέχθηκε, σημείωσε: «Η περσινή παρουσία του στην Ευρώπη και το όνομά του. Είναι ένας θρύλος του αμερικανικού μπάσκετ και ειδικά στο πανεπιστημιακό επίπεδο. Επίσης γνωρίζει την Ελλάδα και αυτή τη στιγμή δεν ψάχνουμε να του πούμε ποιος είναι ο Καλάθης».

Για το αν ισχύει ότι ο Πιτίνο δεν ζήτησε χρήματα, το επιβεβαίωσε: «Ούτε καν το συζήτησε για αμοιβή. Δεν άνοιξε ζήτημα οικονομικής απολαβής».

Για τους στόχους της Εθνικής, είπε: «Για αυτό έχουμε τον Πιτίνο γιατί ο πήχης είναι ψηλά. Δεν πάμε να συμμετάσχουμε στο προολυμπιακό τουρνουά αλλά για να περάσουμε».

Τέλος, έστειλε ξανά μήνυμα στους επικριτές του: «Η ΕΟΚ κοιτάει πώς θα πάει καλύτερα το ελληνικό μπάσκετ. Δεν δίνει απαντήσεις. Δουλεύει για το καλό του ελληνικού μπάσκετ».

Μοιραστείτε το: