24/01/2020
ΟΦΗ | Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 - 10:28

Σίμος: «Γιορτή και πρόκληση το ματς με τον ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής του ΟΦΗ περιμένει ωραίο ματς και τονίζει ότι η ψυχολογία τους δεν επηρεάζεται από νίκες και ήττες

Ένα ωραίο ματς περιμένει κόντρα στον ΠΑΟΚ το Σάββατο (9/11) ο Γιώργος Σίμος.

Ο προπονητής του ΟΦΗ μίλησε στο επίσημο κανάλι του συλλόγου, κάνοντας λόγο για μια... γιορτή, αλλά και πρόκληση.

«Το ότι βρίσκονται αντιμέτωπες οι δύο καλύτερες επιθέσεις του ελληνικού πρωταθλήματος, δείχνει ότι θα γίνει ένας ωραίος αγώνας, που θα τον χαρεί ο κόσμος. Το βλέπουμε σαν μια γιορτή, μία πρόκληση. Καλούμε τους φιλάθλους μας να έρθουν στο γήπεδο να στηρίξουν την ομάδα, να φιλοξενήσουμε και τους φιλάθλους της αντίπαλης ομάδας. Δεν ασχολούμαστε με τους αντιπάλους, εμείς θέλουμε να εμψυχώνουμε την ομάδα μας, πάντα μέσα από τον πολιτισμό, ο οποίος μας διακρίνει.

Η ψυχολογία δεν αλλάζει από νίκες και ήττες. Θέλουμε να είμαστε σταθεροί στη δουλειά μας. Στόχος να επιστρέψουμε στην απόδοση που δεν είχαμε τα δύο τελευταία παιχνίδια, άρα η ψυχολογίας μας παραμένει ίδια, είτε έρχονται επιτυχή ή ανεπιτυχή αποτελέσματα. Θέλουμε να έχουμε το 100% της απόδοσης μας το Σάββατο», είπε αρχικά.

Όσον αφορά το αν θα αλλάξει τρόπο προσέγγισης στο ματς, είπε: «Προπονούμαστε σε ένα συγκεκριμένο στιλ παιχνιδιού, δεν είναι στη φιλοσοφία μας να αλλάζουμε στιλ ανάλογα τον αντίπαλο. Εμείς θέλουμε να παρουσιάζουμε ένα πρόσωπο βάσει τα θέλω μας, όποιος και να 'ναι ο αντίπαλος, γνωρίζοντας βέβαια τα θετικά του κάθε αντιπάλου. Σίγουρα αντιμετωπίζουμε τον περσινό κυπελλούχο και πρωταθλητή και μία ομάδα με 44 αήττητα παιχνίδια, αλλά δεν μας λέει κάτι εμάς αυτό. Εμείς θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας για να πάρουμε το καλύτερο που μπορούμε από το παιχνίδι».

Μοιραστείτε το: