24/11/2020
Στοιχηματίζω | Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 - 14:45

Με τα φαβορί και τα πολλά γκολ...

Η στοιχηματική πρόταση του a-sports.gr για την Παρασκευή (8/11)

Δύο στις τρεις επιλογές μας επιβεβαιώθηκαν στις προτάσεις μας για την Πέμπτη (7/11).

Ένα ακόμη ταμείο, έτσι, δεν ήρθε, ωστόσο, συνεχίζουμε με τις επιλογές μας για την Παρασκευή (8/11), όντες αισιόδοξοι ότι θα καταφέρουμε να σας οδηγήσουμε ξανά στα κέρδη.

Αναλυτικά…

Σοσιεδάδ-Λεγκανές: Ξεκινάμε τις προτάσεις μας με την αναμέτρηση της Σοσιεδάδ κόντρα στην Λεγκανές για το ισπανικό πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, κάτι το οποίο αποτυπώνεται και από τη θέση τους στο βαθμολογικό πίνακα στην Πριμέρα Ντιβιζόν. Από την άλλη η Λεγκανές έχει «ανέβει», ωστόσο, πολύ δύσκολα θα μπορέσει να πάρει θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Σοσιεδάδ. Με τον άσο να πληρώνει καλά και να βρίσκεται έτσι στις προτάσεις μας.

Νις-Μπορντό: Περνάμε στην Γαλλία και τον αγώνα της Νις κόντρα στην Μπορντό. Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε αρκετά καλή κατάσταση, έχοντας σε πρώτο πλάνο τις μεσοεπιθετικές τους γραμμές. Αυτό περιμένουμε να συμβεί και απόψε, με το over να αποτελεί την επιλογή μας και να συγκεντρώνει πάρα πολλές πιθανότητες να μας πληρώσει.

Κολωνία-Χοφενχάιμ: Κλείνουμε την τριάδα μας με το γερμανικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση της Κολωνίας κόντρα στην Χοφενχάιμ. Μοιρασμένες δίνουν τις αποδόσεις στο συγκεκριμένο αγώνα από τις στοιχηματικές εταιρίες. Κάτι το οποίο, ωστόσο, δεν προκύπτει από την εικόνα αλλά και τη βαθμολογική θέση των δύο ομάδων. Η Χοφενχάιμ βρίσκεται ένα επίπεδο πάνω και πιστεύουμε ότι έχει όλα τα φόντα για να πάρει το διπλό, το οποίο σε τιμές διπλασιασμού και πάνω αξίζει το ποντάρισμά μας.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

Σοσιεδάδ-Λεγκανές 1

Νις-Μπορντό OVER

Κολωνία-Χοφενχάιμ 2

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΡΟΥΣΚΟΣ

Μοιραστείτε το: