26/05/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019 - 20:26

Νova: «Αλλαγές στις ώρες των αγώνων μόνο για ανυπέρβλητους λόγους...»

Η θέση του συνδρομητικού καναλιού για το «όχι» στον ΠΑΟΚ

O ΠΑΟΚ ζήτησε να αλλάξει η ώρα έναρξης του σαββατιάτικου (9/11) εκτός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ, η Νοva δεν το δέχθηκε και το απόγευμα της Πέμπτης (7/11) προέκυψε και η θέση του συνδρομητικού καναλιού γι' αυτό το θέμα.

Γίνεται λόγος, λοιπόν, για προκαθορισμένες ώρες και ζώνες των αγώνων της Σούπερ Λίγκας 1 σε συνεργασία με τη διοργανώτρια αρχή, που δεν γίνεται να αλλάζουν χωρίς σπουδαίο λόγο, ενώ τίθεται και ζήτημα ισονομίας για τις άλλες ομάδες, εφόσον η Νοva συναινούσε στο αίτημα των Θεσσαλονικέων.

«Οι ώρες και ζώνες των αγώνων του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου είναι προκαθορισμένες με την διοργανώτρια αρχή Super League 1 από την αρχή της σεζόν, όπως γίνεται για περισσότερα από δέκα χρόνια, με αποκλειστικό σκοπό τη δημιουργία “ραντεβού” με τους τηλεθεατές.

Αλλαγές στις ζώνες έχουν καταγραφεί, είναι όμως ελάχιστες και αφορούν ανυπέρβλητους λόγους, που συνδέονται με την οργάνωση διεξαγωγής αγώνων (προσφάτως λόγω VAR ή για λόγους ασφαλείας και δημόσιας τάξης).

Όπως είναι ήδη γνωστό τόσο στους φιλάθλους, όσο και στις ίδιες τις ΠΑΕ, στο "Θ. Βαρδινογιάννης" ήδη έχουν αγωνιστεί τη φετινή σεζόν στις καθορισμένες τηλεοπτικές ώρες, οι ΠΑΕ Παναιτωλικός, Αστέρας Τρίπολης, Πανιώνιος και Ξάνθη. Τυχόν αλλαγή της ζώνης μετάδοσης του εν λόγω αγώνα χωρίς ανυπέρβλητο λόγο, θα σήμαινε ότι για λόγους ισονομίας θα έπρεπε να δεχτεί η Nova και η διοργανώτρια αρχή Super League 1 τυχόν αιτήματα από έτερες ΠΑΕ που δεν έχουν ακόμα αγωνιστεί στο Ηράκλειο.

ΥΓ: Αλήθεια, αντίστοιχα αιτήματα προς την UEFA έχουν κατατεθεί για αλλαγή ώρας διεξαγωγής ενός αγώνα που διοργανώνεται από εκείνη; Ποια είναι η θέση της διοργανώτριας αρχής της Super League 1 για τέτοιου είδους αιτήματα;», αναφέρεται από πλευράς του συνδρομητικού καναλιού.

Μοιραστείτε το: