24/01/2020
ΓΓΑ | Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019 - 17:31

Και με τη... βούλα της ΕΕΑ αφεντικό στον Θεσπρωτό ο Αραμπατζάκης

Αναβολή για Βέλα Ζούνιορ και ΑΕΛ * Καλά νέα για Ιωνικό * Κατάπτωση εγγυητικής δίχως νόημα για Αήττητο

Και επίσημα πλέον ο Γιώργος Αραμπατζάκης είναι ο ισχυρός άνδρας του Θεσπρωτού, καθώς η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού συνεδρίασε την Πέμπτη (7/11) κι έδωσε το «οκ» για την απόκτηση του 100% των μετοχών της ΠΑΕ από την Ηγουμενίτσα.

Την ίδια στιγμή, ο ατζέντης Ρόκε Βέλα Ζούνιορ είχε ζητήσει την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής της ΑΕΛ, αλλά προέκυψε αναβολή για τις 29 Νοεμβρίου, ενώ καλά είναι τα νέα για τον Ιωνικό, αφού απορρίφθηκε η αίτηση του Περικλή Μπουσινάκη για αναγνώριση οφειλής από δικαστική απόφαση.

Υπήρξε επίσης και απόφαση για κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής του Αήττητου, αλλά είναι μια απόφαση χωρίς νόημα, καθώς η ομάδα των Σπάτων αγωνίζεται πια στην ερασιτεχνική Γ' Εθνική.

Αναλυτικά, η ενημέρωση της ΕΕΑ:

«- Άδειες 69Α

α) ΠΑΕ Α.Σ. ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ Ο ΘΕΣΠΡΩΤΟΣ 2019 (εξ αναβολής)

ΑΡΑΜΠΑΤΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (100%)

ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ

- Αίτηση των αθλητών Στυλιανού Κρητικού, Νικολάου Καλτσά, Παναγιώτη Σπυρόπουλου, Αλέξανδρου Ζαφειράκη, Άγγελου Σιάννη, Ρούνεϊ Έβα Γουανκεγουάϊ (Rooney Eva Wankewai), Θεμιστοκλή Τσέλιου, Γεωργίου Αφράτη, Ανδρέα Ηρακλή, Αναστάσιου Ρουσάκη, Αθανάσιου Μιχαηλούδη και της εταιρείας “SPORT GALLERY ΕΠΕ” περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ Α.Π.Ο. ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ.

ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ

- Αίτηση του αθλητή Περικλή Μπουσινάκη περί αναγνώρισης οφειλής από δικαστική απόφαση και περί ελέγχου τήρησης του νόμου της ΠΑΕ Α.Ο. ΙΩΝΙΚΟΣ 1965 .

ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΤΑΙ

- Αίτηση του τρίτου ΒΕΛΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡ (VELA JUNIOR) περί κατάπτωσης της εγγυητικής επιστολής της ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΑΕΛ.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΓΙΑ 29/11/19».

Μοιραστείτε το: