20/01/2020
ΕΘΝΙΚΟΣ | Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2019 - 23:45

Αναλαμβάνει τον Εθνικό ο Σεροπιάν

Έφυγε από την Κ19 του Ατρομήτου και διαδέχεται τον Τερεζόπουλο στον πάγκο των Πειραιωτών

Αλλαγές προκύπτουν στον πάγκο του Εθνικού, που απογοητεύει έως τώρα στο πρωτάθλημα του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος, λοιπόν, αποτελεί παρελθόν και για τη διάδοχη κατάσταση προορίζεται ο Μουράτ Σεροπιάν, που την τελευταία τριετία ήταν ο προπονητής της Κ19 του Ατρομήτου.

Την Τρίτη (29/10) οι Περιστεριώτες ανακοίνωσαν την αποδέσμευσή του, ευχαριστώντας τον για την προσφορά του, και αναμένεται την Τετάρτη (30/10) η επισημοποίηση της συμφωνίας του με τους Πειραιώτες.

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της Κ19, Μουράτ Σεροπιάν σεβόμενη την επιθυμία του να εργαστεί σε επίπεδο ανδρικής ομάδας, μη θέλοντας να σταθεί εμπόδιο στην εξέλιξη της καριέρας του.

“Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Σπανό και τον κ. Αγγελόπουλο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια όπως επίσης και όλους τους ανθρώπους της ομάδας και τους συνεργάτες μου, που είχαμε άψογη συνεργασία. Πιστεύω ότι το έργο μου στον Ατρόμητο κρίνεται θετικό αφού όλοι μαζί καταφέραμε να πετύχουμε κάθε χρόνο τους στόχους μας” τόνισε με τη λύση της συνεργασίας ο Μουράτ Σεροπιάν.

Η ΠΑΕ Ατρόμητος θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαίτερα τον Μουράτ Σεροπιάν για τα όσα πρόσφερε στην ομάδα τα τρία χρόνια της συνεργασίας και να του ευχηθεί ότι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του», αναφέρεται από πλευράς Ατρομήτου.

Μοιραστείτε το: