02/06/2020
ΧΑΝΙΑ | Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 - 17:26

Βοσνιάδης: «Να είναι δίπλα μας ο κόσμος και να αγκαλιάσει την ομάδα...»

Το μήνυμα του τεχνικού των Χανίων εν όψει Απόλλωνα Σμύρνης

Δύσκολο έργο έχουν τα Χανιά στη 2η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας 2, υποδεχόμενα τον Απόλλωνα Σμύρνης την Κυριακή (27/10) στα Περιβόλια.

Στόχος, βέβαια, το τρίποντο για την ομάδα του Αλέξανδρου Βοσνιάδη, με τον έμπειρο τεχνικό να ζητά τη συμπαράσταση των φιλάθλων στην προσπάθεια για την κατάκτηση των τριών βαθμών ενάντια στην ισχυρή «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Μιλώντας λοιπόν την Τετάρτη (23/10) στην επίσημη ιστοσελίδα του ΑΟΧ, ο 58χρονος προπονητής δήλωσε: «Είναι το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας, μετά το νικηφόρο ξεκίνημα που κάναμε στο πρωτάθλημα. Θέλουμε όλο τον κόσμο δίπλα μας, σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι με μία ομάδα που είναι το φαβορί για να ανέβει κατηγορία, αλλά κι εμείς είμαστε μία ομάδα πολύ ανταγωνιστική. Απέναντι στον δύσκολο αντίπαλο θέλουμε το αποτέλεσμα για να συνεχίσουμε το καλό ξεκίνημά μας.

Ο κόσμος να έρθει να μας στηρίξει, να έχει υπομονή μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, να είναι δίπλα στην ομάδα ανάλογα πώς εξελίσσεται το παιχνίδι και στο τέλος να έχουμε πάρει όλοι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για την ομάδα μας. Να είναι από το πρώτο παιχνίδι στα Περιβόλια ενεργοί, δίπλα μας και να αγκαλιάσουν την ομάδα».

Μοιραστείτε το: