02/06/2020
ΑΕΛ | Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 - 17:12

Ήδη καλύτερη η εικόνα του χλοοτάπητα στο ΑΕL FC Arena

Στο έκτο στάδιο έχουν περάσει οι εργασίες, όπως ενημέρωσε η ΑΕΛ

Oι εργασίες για την ανακατασκευή του χλοοτάπητα στο ΑΕL FC Arena συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς και ήδη βρίσκονται στο έκτο τους στάδιο.

Βάσει των φωτογραφιών που δημοσίευσε η ΑΕΛ την Τετάρτη (23/10), είναι φανερή η πρόοδος που έχει γίνει στο γήπεδο και εντός της επόμενης εβδομάδας θα είναι ακόμη καλύτερος ο αγωνιστικός χώρος.

Aναλυτικά, η ενημέρωση των «βυσσινί»: «Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της 5ης φάσης των εργασιών της τοποθέτησης του χλοοτάπητα στο AEL FC ARENA από την ανάδοχο εταιρεία Hellasod.

Ήδη από χτες Τρίτη 22/10/2019 η ανάδοχος εταιρεία, με την ολοκλήρωση της τοποθέτησης του χλοοτάπητα πέρασε στην 6η φάση των εργασιών. Η φάση αυτή περιλαμβάνει τη δεύτερη επισπορά του χλοοτάπητα (η πρώτη έγινε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας πριν το κόψιμό του και θα ακολουθήσει η 3η μετά τον αγώνα με τη Λαμία), τον ψεκασμό και τη λίπανση του, καθώς και την αμμοδιανομή της επιφάνειας.

Απόλυτη προτεραιότητα της αναδόχου εταιρείας πλέον είναι αφενός μεν η ανάπτυξη του ριζικού συστήματος, μέσω της λίπανσης και των προγραμματισμένων ποτισμάτων, αφετέρου δε η υγιής ανάπτυξη συνολικά του χλοοτάπητα και της επιφανείας του.

Η όψη αυτή τη στιγμή του χλοοτάπητα έχει ελαφρώς κίτρινο-καφέ χρώμα, όψη φυσιολογική για τις εργασίες που έχουν προηγηθεί (κυρίως λόγω της αμμοδιανομής), η οποία θα βελτιωθεί την επόμενη εβδομάδα με την επίδραση των παρεμβάσεων».

Μοιραστείτε το: