02/06/2020
Διοικητικά - Δικαστικά | Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019 - 16:59

Απέσυρε την προσφυγή του ο ΑΟΤ

Πληρώνουν τροφεία Άρης και Βόλος

Σαν να μην έγινε ποτέ... Ο ΑΟΤ είχε κάνει προσφυγή προσπαθώντας να μπλοκάρει την έναρξη των πρωταθλημάτων της Σούπερ Λίγκας 2 και Football League, λόγω του θέματος που είχε προκύψει με την ενημερότητα του Απόλλωνα Πόντου.

Παρόλα αυτά, όπως ενημέρωσε την Τετάρτη (23/10) το Διαιτητικό Δικαστήριο, οι Τρικαλινοί την απέσυραν και έτσι η δίκη θεωρείται κατηργημένη.

Παράλληλα, το χέρι στην τσέπη καλούνται να βάλουν οι Άρης και Βόλος.

Οι Θεσσαλονικείς καλούνται να καταβάλλουν 24.223,92 ευρώ για τροφεία στην Ακαδημία Ηρακλής Πτολεμαΐδας και η ομάδα της Μαγνησίας 18.191 ευρώ στον Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Δαβουρλής Κ. 1992.

Αναλυτικά οι αποφάσεις: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

Δέχεται κατά πλειοψηφία την προσφυγή του ερασιτεχνικού αθλητικού σωματείου με την επωνυμία Ακαδημία Ηρακλής Πτολεμαΐδας. Υποχρεώνει την καθ’ ης ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία ΠΑΕ Άρης να καταβάλει στο προσφεύγον σωματείο, μέσω κατάθεσης στην Ε.Π.Ο., το ποσόν των είκοσι τεσσάρων χιλιάδων διακοσίων είκοσι τριών Ευρώ και ενενήντα δύο λεπτών (24.223,92 ευρώ), έντοκα από την επομένη της επίδοσης της προσφυγής και με το νόμιμο τόκο επιδικίας μέχρι την εξόφληση.

Δέχεται κατά πλειοψηφία την προσφυγή του ερασιτεχνικού αθλητικού σωματείου με την επωνυμία Αθλητικός Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Δαβουρλής Κ. 1992. Υποχρεώνει την καθής η προσφυγή Π.Α.Ε. Βόλος Ν.Π.Σ. να καταβάλει στο προσφεύγον σωματείο, μέσω κατάθεσης στην Ε.Π.Ο., χρηματικό ποσό δεκαοκτώ χιλιάδων εκατόν ενενήντα ενός (18.191,00) ευρώ με το νόμιμο τόκο από της επιδόσεως της προσφυγής μέχρις εξοφλήσεως.

Θεωρεί ότι δεν ασκήθηκε η από 25-9-2019 προσφυγή με αριθμό πρωτοκόλλου Ε.Π.Ο. 32027/26-9-2019 της ΠΑΕ Τρίκαλα κατά του καθ’ ου – Ν.Π.Ι.Δ. με την επωνυμία Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β΄ Εθνικής Κατηγορίας (Super League 2 – Football League). Κηρύσσει κατηργημένη τη δίκη που ανοίχθηκε με την ως άνω προσφυγή».

 

Μοιραστείτε το: