21/02/2020
Ομάδες | Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 - 20:37

Πανηλειακός: «Στη σφαίρα της φαντασίας το υποτιθέμενο γεγονός με τον Λούσκο»

Θέση-απάντηση στην καταγγελία του Διαγόρα Βραχνεΐκων πήρε με επίσημη ανακοίνωση της η ομάδα του Πύργου

Για γεγονότα που βρίσκονται στη «σφαίρα της φαντασίας», έκανε λόγο τη Δευτέρα (21/10) μέσω επίσημης ανακοίνωσης του ο Πανηλειακός, μετά την καταγγελία του Διαγόρα Βραχνεΐκων ότι ο προπονητής της ομάδας της Ηλείας, Κώστας Λούσκος, τραμπούκισε ποδοσφαιριστή του Διαγόρα και δεν έδωσε το χέρι του μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού:

«Η Διοίκηση του Α.Ο. Πανηλειακός επιθυμεί να ευχαριστήσει τα μέλη του Δ.Σ. του Διαγόρα Βραχνεΐκων, διότι δεν έκαναν χρήση των προσκλήσεων τους στη χθεσινή αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων αγοράζοντας όλοι εισιτήρια και συνεισφέροντας στον ιερό σκοπό υπέρ της οικονομικής ενίσχυσης της οικογένειας του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ.

Προς έκπληξή μας διαβάσαμε την ανακοίνωση της αχαϊκής ομάδας σχετικά με τον «τραμπουκισμό» αντίπαλου ποδοσφαιριστή από τον προπονητή της ομάδας μας, Κώστα Λούσκο. Ενός ανθρώπου-προπονητή, γνωστού όλα αυτά τα χρόνια για το ήθος και την αθλητική παιδεία του τόσο εντός αγωνιστικών χώρων όσο και στην προσωπική του ζωή.

Όλα αυτά τα γεγονότα που αναφέρονται στην ανακοίνωση του Διαγόρα Βραχνεΐκων βρίσκονται μονάχα στη σφαίρα της φαντασίας ορισμένων ανθρώπων που μόνο κακό κάνουν στην ομάδα τους και στο ποδόσφαιρο γενικότερα. Άλλωστε, το συγκεκριμένο υποτιθέμενο γεγονός δεν στοιχειοθετείται πουθενά ούτε αναγράφεται στο φύλλο αγώνα ή στο βίντεο του παιχνιδιού.

Θα θέλαμε να ευχηθούμε καλή συνέχεια στο φιλικό σωματείο του Διαγόρα Βραχνεΐκων.»

 

Μοιραστείτε το: