01/06/2020
Ελλάδα | Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019 - 18:44

Πέτσας: «Μαζεύουμε τα σπασμένα του θιάσου Κοτζιά-Καμμένου»

Απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα για  την «επιστροφή της Ελλάδας σε ρόλο κομπάρσου στα Βαλκάνια» έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Δήλωση-απάντηση έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τη Δευτέρα (21/10) στον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος νωρίτερα είχε κάνει λόγο για «επιστροφή της Ελλάδας σε ρόλο κομπάρσου στα Βαλκάνια» με ανάρτηση του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με τις εξελίξεις που θα επιφέρει το «πάγωμα» της ενταξιακής πορείας  της Βόρειας Μακεδονίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε στον τέως πρωθυπουργό, σχολιάζοντας ότι η  «η Ελλάδα μαζεύει τα σπασμένα της εξωτερικής πολιτικής του κ. Τσίπρα και του θιάσου Κοτζιά - Καμμένου. Οι πολίτες ξέρουν ότι η προηγούμενη κυβέρνηση έκανε την Ελλάδα επί 4,5 χρόνια κομπάρσο στην Ευρώπη».

Επιπλέον, ανέφερε ότι:  «η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κινήθηκε πολύ γρήγορα για να διασφαλίσει τα εθνικά συμφέροντα και για να αποκαταστήσει τη θέση της Ελλάδας στην περιοχή μας αλλά και την αξιοπιστία μας στην Ευρώπη. Όπως προκύπτει από τα επιτεύγματα των πρώτων εκατό ημερών στα εξωτερικά θέματα, από τη συμπεριφορά των εταίρων μας κι από τα δημοσιεύματα στα ξένα ΜΜΕ, η Ελλάδα ξαναγίνεται πρωταγωνίστρια. Όλα τα άλλα είναι ψέματα, φαντασιώσεις και προφάσεις εν αμαρτίαις».

Μοιραστείτε το: