02/06/2020
ΚΑΒΑΛΑ | Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 - 23:11

Δερμιτζάκης: «Είμαστε αδικημένοι σε αυτή την κατηγορία»

Για σημαντικό τρίποντο μετά τα αρνητικά αποτελέσματα έκανε λόγο ο τεχνικός της Καβάλας

Η Καβάλα ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι με την Βέροια την Κυριακή (20/10) στο «Ανθή Καραγιάννη» καθώς επικράτησε με 1-0 για την 4η αγωνιστική της Football League.

Μετά το ματς ο τεχνικός των «Αργοναυτών», Παύλος Δερμιτζάκης στη συνέντευξη Τύπου ξεκίνησε τις δηλώσεις του αναφερόμενος στην αδικία της κατηγορίας καθώς και η ομάδα του και η Βέροια βγήκαν πρωταθλήτριες και δεν ανέβηκαν καθώς παίζουν πάλι ουσιαστικά στην ίδια κατηγορία.

Αναφορικά με το ματς ο Δερμιτζάκης μίλησε για σημαντικό τρίποντο μετά τα δύο τελευταία αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας του και αναφέρθηκε στο ποιοτικό ρόστερ της Βέροιας τονίζοντας ότι η ομάδα του προετοιμάστηκε όσο καλύτερα μπορούσε προκειμένου να μειώσει την επικινδυνότητα του αντιπάλου.

Τέλος στάθηκε και στο πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο της ομάδας του όπου έγιναν οι διορθωτικές κινήσεις και παρουσιάστηκε ακόμα καλύτερη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δερμιτζάκη:

«Είμαστε αδικημένοι σ΄ αυτήν την κατηγορία. Όλοι βγήκαμε πρωταθλητές, αλλά στην ουσία ...σωθήκαμε και αγωνιζόμαστε στη ίδια κατηγορία. Άρα είναι στο χέρι μας να διαφημίσουμε αυτό το πρωτάθλημα για να ζητήσουμε περισσότερα πράγματα ή πράγματα που μας αναλογούν.

Προερχόμασταν από δύο αρνητικά αποτελέσματα. Ήταν κάτι που δεν ήταν μέσα στο πλάνο μας, αλλά κι εγώ και τα παιδιά δώσαμε ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε κάτι περισσότερο βαθμολογικά. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πάρα πολύ καλή ομάδα που στον βαθμολογικό πίνακα ήταν πρώτη, μια ομάδα που εκτός από την ιστορία της, έχει πλούσιο ρόστερ τόσο σε ποσότητα, όσο και σε ποιότητα, και ένα πάρα πολύ καλό προπονητή.

Προετοιμαστήκαμε όσο γίνεται καλύτερα και να παίξουμε με έναν τέτοιο τρόπο ώστε να μειώσουμε την επικινδυνότητα με τα τελειώματα του αντιπάλου και να εκμεταλλευτούμε και εμείς με την σειρά μας, χώρους και σημεία που μπορούμε να χτυπήσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο δώσαμε γήπεδο, κάτι το οποίο δεν το θέλαμε, αλλά το πήρε η Βέροια που είχε πολύ καλή κατοχή της μπάλας, αλλά στην ουσία εκτός από μία φάση στο 25΄ δεν μας απείλησε περισσότερο.

Και το θέμα της κατοχής το λύσαμε στο ημίχρονο συζητώντας με τα παιδιά. Έτσι στο δεύτερο ημίχρονο μετά τις διορθωτικές κινήσεις που κάναμε, μειώσαμε την κατοχή του αντιπάλου, κρατήσαμε κι εμείς μπάλα και προσπαθήσαμε να κάνουμε ευκαιρίες που θα ...τελειώναμε το παιχνίδι, με το σκορ που είχαμε από το πρώτο ημίχρονο. Δώσαμε απάντηση σε αλλαγές σχηματισμού του αντιπάλου, προσαρμοστήκαμε σ΄ αυτό γιατί είχαμε το σκορ και οι αλλαγές ήταν για να μην κοντύνουμε την ομάδα, αφού ξέρουμε ότι η Βέροια είναι μια ομάδα που έχει ύψη και μπορεί ανά πάσα ώρα και στιγμή να μας απειλήσει.

Γενικά ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τους παίκτες και τον δύο παίκτες να δουλεύουν πάρα πολύ μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Κερδίσαμε, χαιρόμαστε, αλλά από αύριο έχουμε πάρα πολύ δουλειά».

Μοιραστείτε το: